|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
καπως ετσι δηλαδη?
![]()
|
||||
|
||||
![]()
παιδια αυτο ειναι το σφουγγαρι.το ειχε κ ο πετσοπας στα δικα του.λιγο περιεργο μου φαινεται.λεω να το χρησιμοποιησω μαζι με σιποραξ μακαρονι κ υαλοβαμβακα.τι λετε?κανει?
παραθετω φωτο. |
|
||||
|
||||
![]()
Όπως είπαν όλοι παραπάνω ΔΕΝ είναι σφουγγάρι κανονικό αυτό και κάνει για μηχανικό φιλτράρισμα.
Τώρα τόσο μεγάλες τρύπες τι στην ευχή θα φιλτράρει ? Είναι ένα πολύ φτηνιάρικος (μπορεί και κινέζικος) τρόπος να προσπαθήσουν να φτιάξουν ενυδρειακό σφουγγάρι. Οπότε η μοναδική και πιθανή θέση του στο φίλτρο σου, είναι πρώτο πρώτο (πριν από τον υαλοβάμβακα) να πιάνει κανένα αρνάκι ή αγελαδίτσα που τυχόν πέρασει μπροστά από το φίλτρο σου. Υπάρχει και πιθανή θέση στον σκουπιδοντενεκέ σου. ΥΓ 1. Θα σου έλεγα να πας να του το πετάξεις στην μάπα, αλλά φταίς και εσύ που το αγόρασες ενώ είδες από την αρχή ότι δεν ήταν το κανονικό σφουγγάρι. ΥΓ 2. ελπίζω να πιάνεις το χιούμορ μου. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
σε θαυμαζω... παντος εμενα χθες περασε μια αγελαδα διπλα απο ενα labido... λες να βαλω κι εγω τετοιο?? ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αν ψωνιζεις και απο νετ κοιτα κι αυτα. 50Χ50 να'χεις να κοβεις
![]() http://www.aquaristic.net/shop.php/s...oarse%2050x50/
|
||||
|
||||
![]()
ωραια τα λες χαλβας96.θα το πεταξω.
δεν πειραζει.θα παραγγειλω απο το ιντερνετ που βλεπω οτι ειναι κ φθηνο μηπως κ βγω κερδισμενος απο την γκαφα. παντως μια φορα που πηγα θεσνικη να αγορασω μπλε σφουγγαρι,σαν τοκομματι που δειχνει στο aquaristic,μου ζητησαν 30 ευρω κ δεν κοβαν ουτε το μισο. συγνωμη αλλα δε τα δωσα.τσιγγουνευτηκα.χρυσο θα αγοραζα.? σας ευχαριστω πολυ |
|
||||
|
||||
![]()
Πάρε μία κομματάρα ΝΑΑ με το συμπάθειο όπως λέει ο delta66, να έχεις να δίνεις και στους γείτονες.
![]() Επείδή βρέθηκα στην θέση σου παλιότερα, είχα πάρει (ακόμα το έχω) 1 τετραγωνικό μέτρο με 5 πόντους προφίλ και με την μεγαλύτερη δυνατή τρύπα(PPI 10) στα ίδια λεφτά που μου έδιναν ένα κοματάκι 10x10 εδώ στην Ελλάδα. |
|
|||
|
|||
![]()
αναλογα τι κομματι ζητησες
καλα εκανες και δεν τα εδωσες 30ευρω για ενα σφουγγαρι ειναι πολλα λεφτα εαν εχεις να δωσεις 30ευρω για υλικα φιλτρου ΜΗΝ παρεις σφουγγαρι αλλα παρε siporax με 5¤ το λιτρο απο το aquaristic.net, ειναι πολυ καλυτερο υλικο απο το σφουγγαρι τον χαλβα μην τον δινεις βαση εχει λεφτα ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
σφουγγαρι για φιλτρο αμβουργου | aginor | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 09-09-08 03:23 |
μπλε μεθυλενιου | asteris_veroia | Γλυκό νερό - Γενικά | 40 | 25-05-08 09:35 |
μπλε σφουγγαρι | dialpistis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 19 | 08-09-06 16:45 |