|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
μηπως λες αυτο φιλε μου?
http://www.currentsea.com/websupport...AEH2506751.jpg εκει με παραπεμπει η φραση αυτη Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ είμαι σίγουρος ότι είναι αυτό που λέει ο steady (απο την περιγραφή)
Το οποίο είναι καθαρά για μηχανικό φιλτράρισμα. Μόνο σγουγγάρι για φίλτρο δεν είναι. |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι αυτό είναι. Τα έχω δει που τα έχει στα ενυδρεία του τα μαγαζί που πηγαίνω
|
|||
|
|||
![]()
Ακριβως το ιδιο εχει και η sera το sera biofibres και η δουλεια του ειναι καθαρα για μηχανικο καθαρισμα.
|
||||
|
||||
![]()
καπως ετσι δηλαδη?
![]()
|
||||
|
||||
![]()
παιδια αυτο ειναι το σφουγγαρι.το ειχε κ ο πετσοπας στα δικα του.λιγο περιεργο μου φαινεται.λεω να το χρησιμοποιησω μαζι με σιποραξ μακαρονι κ υαλοβαμβακα.τι λετε?κανει?
παραθετω φωτο. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
σφουγγαρι για φιλτρο αμβουργου | aginor | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 09-09-08 03:23 |
μπλε μεθυλενιου | asteris_veroia | Γλυκό νερό - Γενικά | 40 | 25-05-08 09:35 |
μπλε σφουγγαρι | dialpistis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 19 | 08-09-06 16:45 |