|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Σπυρο αυτα που ρωτας θα αλλαζαν σε κατι εαν τελικα επιλεξω να βαλω εξωτερικα φιλτρα;
μπορω σε καθε περιπτωση να κανω τις αλλαγες με τον ιδιο τροπο και η βιολογια θα επηρεαζοταν με τον ιδιο τροπο εαν βαζω σαν αλλαγη οτι νερο βρω μπροστα μου ΧρηστοΠ για δωσε καμια φωτογραφια για αυτο που λες μεχρι στιγμης εχω υποψην μου αυτο απο το tsamisaquarium.gr (με την μονη διαφορα να μην πανε τα γυαλια μεχρι επανω αλλα 1-2 εκατοστα πιο κατω για την περιπτωση που καποιο τμημα βουλωσει να μην χυθει εξω νερο αλλα να παει κατευθειαν στο τελευταιο διαμερισμα) |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
φιλτρανση για 750λιτρα | jimfytakis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 12 | 12-05-08 13:23 |
Φιλτρανση και Ανθρακας | nnd | Δίσκοι | 27 | 20-12-07 20:13 |
Μπερδεμα με ψαρια και φιλτρανση!! | Giannis-Patra | Αρχάριοι γλυκού νερού | 0 | 01-12-07 14:48 |
βοηθεια σχετικα με τη φιλτρανση | GP250381 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 39 | 25-08-06 11:55 |
Επαρκης φωτισμος ευδρειου? | SpyrosK | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 01-09-05 10:06 |