|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Πρεπει να μας πεις τι ψαρια, ποσο καιρο, σε τι ενυδρειο φυλαχτηκαν, πως μεταφερθηκαν, σε τι ενυδρειο ηταν, διαδικασιες προσαρμογης για αρχη, μπας και καταλαβουμε τι συνεβει.
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ να πάρω όλα μου τα ψάρια τώρα και να τα φέρω στο ενυδρείο σου έχω μεγάλες πιθανότητες κάποια να μας χαιρετήσουν για τον άλλο κόσμο .
Δώσε περισσότερες πληροφορίες όπως είπε και ο Sir ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα και πάλι
Το μαγαζί είναι στην Αθηνά και τα άφησα για δέκα μέρες ώσπου να ετοιμάσω το ενυδρείο στα Χανιά . Δεν ξέρω σε τι ενυδρείο τα φιλοξένησαν ούτε περισσότερες πληροφορίες σε αυτό το θέμα γιατί τα άφησα και έφυγα περιμένοντας σαν επαγγελματίες να κάνουν αυτό που οφείλουν. Τα ψάρια ήταν ετοιμοθάνατα όταν τα παρέλαβα από το πλοίο που τα μετέφερε στα Χανιά και ήταν αυλονακαρες |
|
||||
|
||||
![]()
Πως εγινε αυτη η συμφωνια να γινει η φιλοξενια?
Ειδες καποια ανακοινωση αυτης της παροχης υπηρεσιας? ή ρωτησες απο μονος σου? Σου εδωσαν καποιες εγγυησεις για την επιτυχη τους φιλοξενια? Ποσα χρηματα ζητησαν για την φιλοξενια?
|
||||
|
||||
![]()
Ας ξεκινησουμε απο τα βασικα.... Πως ακριβως συσκευαστηκαν για να μεταφερθουν?
|
|
||||
|
||||
![]()
Υπάρχει από το συγκεκριμένο κατάστημα αυτή η παροχή υπηρεσιών τέτοιου είδους όπως και αγοράς ψαριών και αποστολής τους σε όλη την Ελλάδα .
Η συσκευασία ήταν σε κούτα με μόνωση ας πούμε από αφρολέξ σε σακουλές φουσκωμένες με αέρα . Δυστυχώς δεν ήταν όλα τα ψάρια μόνα τους αλλά κάποια ήταν και τέσσερα μαζί Και δεν ξέρω αν είναι τυχαίο αλλά αυτά που πέθαναν ήταν μέσα σε αυτήν την σακούλα |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
πληρωσες τπτ? σου προσεφεραν καποια εγγειση? πως πανε τα υπολοιπα σημερα? εκανες προσαρμογη ? τρωνε κανονικα?
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
συνδιασμός ψαριων | jim401 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 13-11-06 09:59 |
Συμβατοτητα ψαριων. | vasilakis | Γλυκό νερό - Γενικά | 12 | 23-10-06 13:39 |
Αγορα ψαριων | ΣΤΑΥΡΟΣ | Malawi | 15 | 15-09-06 22:12 |
Αγορα ψαριων | ΣΤΑΥΡΟΣ | Malawi | 1 | 08-08-06 12:07 |