|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Τσεκαρε το και με αλλα τεστ ή αν ειναι δυνατον με ηλεκτρονικο πεχαμετρο, και κυριως, αν ειναι οντως ετσι, επικοινωνησε με την εταιρεια υδατων να σιγουρευτεις ποσο σταθερες θαναι αυτες οι τιμες σε βαθος χρονου.
|
|
||||
|
||||
![]()
ασε τις αφρικανες και ξεκινα με δισκους....
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ακομα και σημερα που μετρησα μετα τη τιμη που ειδα στο νερο το ενυδρειο εχει 8.5 ph(λογικο αν σκεφτεις οτι εχω μεσα αμμο θαλασσης και τραγανες... το καλο ειναι οτι το νερο με αυτες τις τιμες με βοηθαει στο νεο μου ενυδρειο... αλλα οπως ειπες κι εσυ θα κρατησει ετσι... θα παρω τηλ. να δω αλλα δεν νομιζω να παρω καμια σοβαρη απαντηση... ------------------------- αμεσως εσυ... ![]() ![]() ![]() ![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thanasis76 : 24-09-08 στις 20:25 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
ph 6 ?
![]() Τι κωλ....εεεεε τι τυχη !!!! ![]() ![]() και εγω θελω !!!!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]() χαχαχαχα ναι αλλα πριν ενα χρονο ειχα 8.... δεν ξερω αν κατι εκαναν και εφτιαξε η αλλαξαν τα φιλτρα στην αφαλατωση... τι να πω.... παντος τωρα με τις γαριδες ειναι μια χαρα... ![]() ![]()
μιξη ph |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Εξατμιση νερου | Apollwnas | Γλυκό νερό - Γενικά | 33 | 27-04-08 16:21 |
ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΝΕΡΟΥ | ΝΙΚΟΣ ΓΕΡΟΦΩΚΑΣ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 15-01-07 15:01 |
Aναπλήρωση νερου | angel1984 | Λοιπός εξοπλισμός | 13 | 13-01-07 18:15 |
εξαγωγη νερου...... | klaz | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 29 | 09-10-06 15:36 |
Αλλαγή νερου;; | Zisis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 19-09-06 18:16 |