|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Γι αυτην εδω τι λετε...κανει για το nano;
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Οχι αυτη κανει για...
σαγανακι ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() αυτη ειναι σαν τον ψαλιδοχερη... φανταζεσαι μολις δει φυτα τι χαρα που θα κανει με τα κλαδευτηρια που εχει....
|
|||
|
|||
![]()
Γαριδες clear red εχει φερει το waterinn για οποιον ενδιαφερεται. Κοστιζουν 7,50 ευρω εκαστη. Παντως δεν θα τις συνιστουσα σε μη γνωστες γιατι ειναι αρκετα ακριβες και στατιστικα πεθαινουν την πρωτη εβδομαδα αν κανεις κατι λαθος. Προτιμοτερες για ξεκινημα ειναι οι cherry και οι yamato.
|
|
|||
|
|||
![]()
Σε ότι αφορά τις clear red υπάρχει ένα σύστημα διαβάθμισης οπότε το 7.5 ευρώ δεν μου λέει κάτι.
http://www.planetinverts.com/crystal...g%20guide.html στο ebay έχω βρει grade A με 9.4 ευρώ τη μία σε πακέτο των 15 με το σχετικό ρίσκο του να μην τις παραλάβεις ζωντανές. Yamato ποιες είναι; |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
Συμφωνώ απόλυτα! ¶λλωστε αν δεν μας ένοιαζε η τιμή όλοι δεν θα είχαμε 5-6 species tanks με σπάνιες κιχλίδες;
Εγώ πάντως έχοντας amano στο φυτεμένο τις βλέπω περισσότερο ως εργαλεία.. Αντίθετα οι cherry έχουν άλλη χάρη! Γεννούν κιόλας, είναι κόκκινες! Πιο μικρές! |
|
||||
|
||||
![]()
Οι cherry είναι κι εύκολες στην αναπαραγωγή αλλά λίγο δύσκολες στις αλλαγές των συνθηκών. Μια παράμετρος να σου πάει στραβά και γεια σας. Πάντως εγώ τι είχα βρει με 1,30 αλλά μόνο με την προϋπόθεση ότι θα έπαιρνα 150 γαρίδες. Αν ψήνεστε πραγματικά μπορούμε να βάλουμε παραγγελία (με ότι ρίσκο έχει αυτό) αλλά το χρήμα θα πέσει μπροστά (για αποφυγή παρεξηγήσεων μετά). Αν ακόμα σας ενδιαφέρει το συζητάμε για να το ψάξω κιόλας.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γαριδες | Αλεξανδρος Κοντος | Γαρίδες | 5 | 16-10-08 23:06 |
γαριδες η .. | naupaktos84 | Ζωοτόκα | 13 | 02-12-07 22:20 |
γαριδες | rockxk | Γαρίδες | 10 | 16-11-07 18:52 |
γαριδες | τονυ | Γαρίδες | 1 | 15-08-07 16:48 |
γαριδες | deMetrIs | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 25-10-05 22:56 |