|
|
||||
|
||||
![]()
ε το ολο θεματακι ειναι να βρεις ζευγαρακι και ειμουνα λιγο ατυχος θα λεγα
![]() τα συγκεκριμενα μου τα χε δωσει ο sir και τα μεγαλωνω απο 1,5-2.5cm μεστοργη και προδερμ ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αντε με το καλο!!!
![]() ![]() Να σου ζησουν!!!
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() αλλη μια φορα μπραβο σου!!!!!!!!!!
|
||||
|
||||
![]()
καποιος αλητης μου τα φαγε τα αυγα
![]() κυριοι υποπτοι ποιοι να πρωτο πω cory, killi ακομα και τα sae που εχουν γινει σα βουβαλια υποπτευομαι και μασουλανε οτι βρουν απορω πως αφου παραφυλαγε ολη μερα ο father μαλλον θα τον επιασε στον υπνο ![]() αντε next time ελπιζω να χουν καλυτερη τυχη ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Οι πιθανότητες να του έφαγαν τα αυγά τα ψάρια που αναφέρεις είναι μηδαμινές...Κανένα τους δεν θα μπορούσε να περάσει την άμυνα του father,δεδομένου και της στενής εισόδου που έχει πάντα η σπηλιά αναπαραγωγής...Το πιο πιθανό είναι να έφαγε τα αυγά ο ίδιος είτε γιατί δεν γονιμοποιήθηκαν λόγω απειρίας του,είτε λόγω γενικότερης απειρίας του στο χειρισμό τους,είτε λόγω υπερβολικού άγχους/stress από τα άλλα ψάρια...Το τελευταίο είναι πολύ σπάνιο σε άτομα του γένους Ancistrus και αποτελεί συνήθως πρόβλημα μόνο σε Leporacanthicus sp. όπου οι κάτοχοί τους συνήθως καλύπτους όλο το ενυδρείο με μαύρο πανί ή χαρτόνι ώστε να αισθάνονται ασφάλεια όταν θέλουν να πετύχουν αναπαραγωγή...
Το σίγουρο είναι οτι κάθε φορά που αναπαράγονται οι pleco γίνονατι και καλύτεροι γονείς και οπότε τνη επόμενη φορά που θα γεννήσουν τα πράγματα θα πάνε καλύτερα ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
βασικα η επιλογη της συγκεκριμενης φωλιας ηταν αποτυχια
![]() και να φανταστεις τους εχω κατασκοτινη διαμπερη φωλια απο ξυλα διπλα σε εισοδο φιλτρου με ροη αρκετη μιλαμε ειναι τελεια και σχηματιζεται φυσικα απο δυο ξυλα σαν θαλαμος anyway νταξει δεν ανχωνομαι ποιο πολυ ανχωνομαι που σε λιγο θα πρεπει να αρχισω να δινω με το τσουβαλι ![]() ![]() μου κανε εντυπωση που ο πατερας καθοταν και φυλαγε αδεια τη φωλια ολη την επομενη μερα και συνεχιζε να μην αφηνει κανενα να πλησιαζει ![]() και ακομα εκει γυρω τριγυριζει δεν απομακρυνεται σε ακτινα 15-20 cm
|
|||
|
|||
![]()
Παιζει και ναχουν εκκολφθει τα αυγα και να τα εχει κρυμμενα καπου.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γεννα Ancistrus dolichopterus. | ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 20 | 13-06-06 10:48 |
spawning pics | Mariel | Αναπαραγωγή | 0 | 25-04-05 21:45 |
Betta breeding pics! | Maverick | Αναπαραγωγή | 8 | 01-03-05 01:56 |