|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω Σταυρο
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Εκτος απο μια δυο κρυπτοκορινες δεν βλεπω αλλα φυτα που τρεφονται απο ριζικο συστημα (εκτος αν προσθεσες αλλα μετα τη φωτο). Δεν χανονται τοσο ευκολα οι θρεπτικες ιδιοτητες του υποστρωματος σε εναμισυ χρονο. Προς αποφυγη αλλαγης υποστρωματος και χαλικιου, εκτος κι αν σκοπευεις ετσι κι αλλιως να το ξηλωσεις ολο.
|
|
|||
|
|||
![]()
σιγουρα θα το ξηλωσω ολο, 8ελω να βγαλω και το χαλικακι να παω σε ποιο ψιλο. Τα φυτά που εχω τώρα δεν εχουν αναγκες για εδαφος, παλιοτερα ομως υπηρχαν φυτα που είχαν ρίζες πάνω απο 30 cm, αυτά δεν παίρνουν διάφορα απο κάτω?
Θα προσθέσω και νέα φυτά, θέλω γενικά να του κάνω μια αλλαγή Βεβαια, μια δευτερη σκέψη είναι να το αλλάξω τελειως, να βγάλω και τα guppies και να πάω σε κάτι διαφορετικό |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αφού την έκανες που την έκανες την παλικαριά, γιατί κράτησες τα guppy με τα tetra;
Η αμφιθεατρικότητα του ενυδρείο σου, μου αρέσει, αλλά δεν είμαι σίγουρος για την πέτρα στο κέντρο. Αυτή η απόλυτη συμμετρία το κάνει σαν να είναι βιτρίνα και η πέτρα το έκθεμα.. Πάντα φιλικά. |
|
|||
|
|||
![]()
γιατι οχι γκαπυ και τετρα?
η αμφιθεατρικοτητα βγηκε τυχαια, ενω η πετρα μπηκε στην μεση γιατι μονο εκει υπήρχε χώρος...αυτη μπήκε πριν 2 μέρες, ενώ τα υπόλοιπα ειναι 10+ το ιδιο ισχυει και για το moonlight, μικρη λαμπα βρηκα, μικρη εβαλα, ετυχε να φωτίζει κυρίως αυτη |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Γιωργο μπραβο! πολυ καλη δουλεια εχεις κανει, οι συνθεσεις με τα ξυλα και τα φυτα ειναι πολυ ωραιες!
2-3 σημεια μονο νομιζω θαπρεπε να ξαναδεις. Πισω στις 2 ακρες για να καλυψεις τον εξοπλισμο και οχι μονο καλο θαταν ναβαζες καποιο ψηλο φυτο και για μενα θα ταιριαζε cryptocoryne balansae. Mε ενα ευκολο γρασιδι οπως το echinodorus tenellus μπορεις να καλυψεις ενα μερος της αμμου που ειναι αρκετη. Η πετρα τωρα και που ειναι διαφορετικη απ τις αλλες και η θεση της στη μεση δειχνει αφυσικη. Καλυτερα να εβγαινε και να εβαζες ισως 1-2 σαν τις αλλες, φυσικα οχι στη μεση. Καλη συνεχεια! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
στήσιμο ενυδρείου | JENI | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 14-04-08 01:43 |
Στήσιμο Ενυδρείου | Minakki | Αρχάριοι γλυκού νερού | 31 | 03-10-07 10:18 |
Στήσιμο νέου ενυδρείου.... | georgetax | Αρχάριοι γλυκού νερού | 70 | 09-12-06 21:40 |
Νέο στήσιμο ενυδρείου | CASPER | Γλυκό νερό - Γενικά | 32 | 23-03-06 17:19 |
στήσιμο ενυδρείου για κλαδέματα | harris | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 06-02-03 01:45 |