|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
τα ξυλα δεν νομιζω να χρειαζεται να τα βγαλεις.
εχουν χασει και την περισοττερη δραστικοτητα τους αστα για να πιανεις φυτα πανω τους δεν ειναι και λαθος για ζωοτοκα προσθεσε και πετρες και θα ειναι οκ υγ πολυ ωραιο ηταν το ενυδρειο καλη επιτυχια και στο νεο στησιμο (το φυτο τελειως δεξια και μπροστα ειναι java fern? ετσι ζουσε φυτεμενο μεσα στο χαλικι?)
|
||||
|
||||
![]()
Μπα κρυπτοκορίνα είναι.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω Σταυρο
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Εκτος απο μια δυο κρυπτοκορινες δεν βλεπω αλλα φυτα που τρεφονται απο ριζικο συστημα (εκτος αν προσθεσες αλλα μετα τη φωτο). Δεν χανονται τοσο ευκολα οι θρεπτικες ιδιοτητες του υποστρωματος σε εναμισυ χρονο. Προς αποφυγη αλλαγης υποστρωματος και χαλικιου, εκτος κι αν σκοπευεις ετσι κι αλλιως να το ξηλωσεις ολο.
|
|
|||
|
|||
![]()
σιγουρα θα το ξηλωσω ολο, 8ελω να βγαλω και το χαλικακι να παω σε ποιο ψιλο. Τα φυτά που εχω τώρα δεν εχουν αναγκες για εδαφος, παλιοτερα ομως υπηρχαν φυτα που είχαν ρίζες πάνω απο 30 cm, αυτά δεν παίρνουν διάφορα απο κάτω?
Θα προσθέσω και νέα φυτά, θέλω γενικά να του κάνω μια αλλαγή Βεβαια, μια δευτερη σκέψη είναι να το αλλάξω τελειως, να βγάλω και τα guppies και να πάω σε κάτι διαφορετικό |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αφού την έκανες που την έκανες την παλικαριά, γιατί κράτησες τα guppy με τα tetra;
Η αμφιθεατρικότητα του ενυδρείο σου, μου αρέσει, αλλά δεν είμαι σίγουρος για την πέτρα στο κέντρο. Αυτή η απόλυτη συμμετρία το κάνει σαν να είναι βιτρίνα και η πέτρα το έκθεμα.. Πάντα φιλικά. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
στήσιμο ενυδρείου | JENI | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 14-04-08 01:43 |
Στήσιμο Ενυδρείου | Minakki | Αρχάριοι γλυκού νερού | 31 | 03-10-07 10:18 |
Στήσιμο νέου ενυδρείου.... | georgetax | Αρχάριοι γλυκού νερού | 70 | 09-12-06 21:40 |
Νέο στήσιμο ενυδρείου | CASPER | Γλυκό νερό - Γενικά | 32 | 23-03-06 17:19 |
στήσιμο ενυδρείου για κλαδέματα | harris | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 06-02-03 01:45 |