|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Το σωστή βιολογία δεν ξέρω κατα πόσο έχει με το 2-3 φορές κυκλοφορία αλλά σίγουρα η κυκλοφορία που αναφέρεις είναι το νουμερο που δουλεύει στα περισσότερα ενυδρεία σωστά.
|
||||
|
||||
![]()
Μειωσε λιγο τη ροη απο το ρυθμιστη και παραλληλα ανοιξε τρυπες και στο κατω μερος του spraybar (θα εχεις και καλυτερη κυκλοφορια).
Σου παραθετω σχεδιο απο τη ροη που εχω δημιουργησει με την πατεντα. ΥΓ η εισοδος του φιλτρου ειναι στην αλλη πλευρα του ενυδρειου. ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Το νερό δεν είναι σωστό να περνάει γρήγορα μέσα από το βιολογικό υλικό. Μάλλον το ίδιο λέμε.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
EHEIM professionel II 2028 | parashos_ | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 19 | 12-01-08 20:25 |
σχετικα με φωτισμο σε 120 λιτρα | iliasf | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 16-03-07 12:52 |
Eheim professionell 2224 problem | balog | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 12-01-07 20:49 |
Eheim professionell 2224 SPECIAL EDITION | nickall13 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 10-06-05 16:52 |
Blue Acara σε 120 λιτρα | Tricky | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 2 | 01-02-05 11:08 |