|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Σε καμια εικοσαρια μερες....
![]()
|
||||
|
||||
![]()
αν την βαλω 32 θα τα εχω αυριο??? χαχαχαχαχαχαχ
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ναι,θα γίνει πιο γρήγορα το φαΐ
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
με το καλο θαναση!!!
|
||||
|
||||
![]()
Μπαμπάκα
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εύχομαι να πάνε όλα καλά! Φαίνεται να έχει πολύ πράμα μέσα..
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
κι εγω ελπιζω να πανε ολα καλα....
γιατι ενω το ενυδρειο ειναι μια χαρα μπαμπας δεν με εχουν κανει... πρεπει να βαλω δυχτακι στην εξαγωγη του νερου προς το φιλτρο γιατι συνεχεια σε εκεινη τη μερια ειναι κρυμενη και με βλεπω να τα βρισκω στο φιλτρο... ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Μα γιατι κανεις εκπτωσεις.........βαλε 40 για να τα εχεις χτες...
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μαύρη άλγη σε μερικά απο τα φυτά μου.. πως να την αφαιρέσω? | Noni | Αρχάριοι γλυκού νερού | 29 | 28-09-07 23:18 |
το ενυδρειο πως ηταν πως εγινε και μερικα ψαρακια | manolo | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 13 | 13-04-07 12:18 |
Τι άλγη είναι αυτή; Πως τη διώχνω; | KwstasV | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 10-04-07 12:37 |
Πως θα αντικαταστησω την αμμο? | tekenas | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 09-02-07 08:44 |
ΔΙΣΚΟΙ ΤΕΛΟΣ ΞΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ | leonm | Δίσκοι | 3 | 13-07-05 12:56 |