|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Ν. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι φιλε μου εχεις απολυτο δικιο σαφως δεν ειναι ετσι το περιβαλλον τον Δισκων, γνωστο οτι το περιβαλον τον δισκων ειναι πολυ ψιλη αμμος και μονο ριζες .... απλα ξαναλεω σε ολους οτι καποια πραγματα δεν τα διατυπωσα σωστα , το ενυδρειο εχει αλλαξει εδω και 4 χρονια και εχουν βγει αυτες οι πετρες που ειδατε τα κοχυλια και η χοτρη αμμος και εχουν μπει ριζες και ψιλη αμμος... απλα ξεχασα να κανω μια σημαντικη διατυπωση, οτι τοτε οσο περναγαν οι μερες τοσο και ενημερωνομουνα. Φυσικα και οπως σας στο δειχνω στο youtube δεν λεγεται ενυδρειο! απλα σκεφτομουν το ΤΩΡΑ!! σημερα αυρια θα βγαλω και ενα βιντεακι να δειτε τι εννοω.
![]() Κατι ειπε πιο πανω ενας φιλος οτι δεν θελω γνωμες.. φιλε μου γιατι εβγαλες τετοιο συμπερασμα μπορεις να γινεις λιγο πιο σαφης ? μην με παρεξηγεις απλα γραφω λιγο περιεργα εγω. |
|
||||
|
||||
![]()
Καλυτερα κανε μια παρουσιαση συμφωνα με τη φορμα και βγάλε φωτος αντι για βιντεο.....
|
|
||||
|
||||
![]()
Μεχρι να βγαλω της φωτος , φαντασου οτι το ενυδρειο ειναι ακριβως το ιδιο μονο που εχει μπει μονο ψιλη αμμος ,εχουν φυγει τα κοχυλια οι πετρες, και αντι για τις δυο πετρες αριστερα και δεξια εχουν μπει δυο ριζες σαν την μεσαια.
|
|
||||
|
||||
![]()
τα ψεύτικα φυτά υπάρχουν ακόμη???
|
|
||||
|
||||
![]()
το 60% ειναι ψευτικα και το αλλο 40% κυριως μπροστα ειναι αληθινα.
Δεν μπορω να βαλω αληθινα για πισω για τον λογο οτι το ενυδρειο ειναι 85 εκ και ειναι δυσκολο στην συντηρηση τους.. Εξαλου ενα 40--50% πιστευω ειναι καλα.. ------------------------- ------------------------- Μαλλον σκεφτεσαι λιγο περιεργα, και αν σου μιλαγα εγω σαν πρωτη φορα, θα ελεγα εστω ενα καλησπερα πρωτα. ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nisam : 19-09-08 στις 14:00 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα φιλε Nisam ! Μπηκες με πολυ ενθουσιασμο στο Forum και αυτο ειναι καλο γιατι φαινεται οτι αγαπας το hobby. Παραλληλα ομως καποιες φρασεις σου δειχνουν επαρση και μπορει ευκολα κανεις να συμπερανει οτι δινεις μαθηματα για την σωστη διατηρηση Δισκων. Λιγη σεμνοτητα δεν βλαπτει, ιδιαιτερα οταν λες
Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε Raven σε παω με χιλια!! πρωτον γιατι εισαι ευγενικοτατος, και δευτερον γιατι εχεις λεπτους τροπους, απλα το λαθος μου ειναι σε ορισμενα θεματα με τις διατυπωσεις μου , και οτι ολοι ειδαν το παλιο ενυδρειο μου και οχι το καινουργιο.... φυσικα και υπαρχουν γνωστες πολλων χρονων παραπανω εδω μεσα, απλα ειπα μεταφορικα οτι δεν ειμαι ασχετος με το θεμα λιγο εγωιστικα γιατι υπαρχουν πολλοι απο δω μεσα που θελουν να το παιξουν γνωστες σε ολα, και δεν εχουν ιδεα στο τι κανουν...εγω στα 4 χρονια δεν εχω καμια σχεση σε αυτο που εδειξα και σε αυτα που ηξερα...το οτι εχω δισκους και 10 ροδοστομα για 3 ΧΡΟΝΙΑ και δεν εχει πεθανει ουτε ενα ροδοστομο δεν ειναι τυχαιο....δεν το παιζω οτι ειμαι γνωστης απλα ειναι η πραγματικοτητα... το ενυδρειο ειναι επιστημη, ψαξιμο και προσεγμενες κινησεις...
Οπως προσεξες μιλησα με δεκα και η 9 πεσαν να με φανε... ουτε καλησπερα ουτε ενα να σου ζησουν ουτε ενα τιποτα... καταλαβες γιατι εχω αυτη την συμπεριφορα ? γιατι αυτο το forum το διαβαζω αρκετα χρονακια σαν θεατης. και σαν χρηστης ειπα να προσεξω λιγο... |
|
||||
|
||||
![]()
1) "σας ενηερωνω παντος οτι το ενυδρειο ειναι πολυ ψαγμενο"
2) "επισης δεν εχεις πληρη εικονα μου το ποσο γνωστης ειμαι πανω στο αντικειμενο" Εγώ από τα παραπάνω αυτό κατάλαβα. Ελπίζω να έγινα σαφής τώρα. Η μάλλον μπορεί να σκέφτομαι λιγο περίεργα...
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
kαινουργειο ενυδρειο με δισκους... | theodwros | Δίσκοι | 18 | 24-03-08 02:37 |
ενυδρειο με δισκους | nendosstelios | Δίσκοι | 9 | 19-06-06 13:50 |
Ενυδρειο για δισκους... | scalare | Δίσκοι | 3 | 10-09-05 15:54 |
ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΜΕ ΔΙΣΚΟΥΣ | red rubin | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 10-08-04 23:39 |
φωτιστικο για νεο ενυδρειο με ΔΙΣΚΟΥΣ | Tolis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 11-12-02 04:14 |