|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Για το ..θερμαντικό σώμα μιλάς? Αυτό είναι στην κατηγορία των θερμοφίλτρων που έβαλες φωτό.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ουπς Λάθος αυτό είναι wet/dry φίλτρο!
|
||||
|
||||
![]()
Λάθος φωτογραφία είναι !!
Για ψάξε εδώ : http://www.eheim.de/eheim/inhalte/in...9er_24958_ehen Οδηγίες και manuals εδώ : http://www.eheim.de/eheim/inhalte/in...n&list=afilter |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ παίδες. Αλήθεια τι είναι το wet/dry φίλτρο;
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
george αντί του λίνκ δεν λες εσύ στο φίλο μας τι έχεις τραβήξει με το wet/dry?
![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Κάνει κάτι σαν διήθηση εάν κατάλαβα στο νερό και αφήνει να περάσει στο ενυδρείο μόνο όσο είναι καλά οξυγονομένο...
Βασικά μετάφρασα αρκετά καλά αλλα και πάλι δεν κατάλαβα ![]() Μηπως μια βοήθεια ακόμα ; ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ZB αυτό θα πεί ζωή, φωτό για τα φώτα σας. | Tassos1 | Θαλάσσια Βιολογία | 1 | 14-03-08 21:09 |
Τι φυτά έχετε στο ενυδρείο του μονομάχου σας? | Maverick | Bettas | 16 | 11-10-07 12:55 |
Τι είναι αυτό; | G.K. | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 38 | 01-06-07 07:37 |
παιδια για δοστε μου τα φωτα σας στο τι επαθε και των εχασα | muthos | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 5 | 02-05-07 17:24 |
Τι γνώμη έχετε για τα φίλτρα της Atman;; | notios_n | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 23-04-04 03:20 |