|
|
||||
|
||||
![]()
ασε καλο μου γιατι μου εχει σπασει τα νευρα ο εισαγωγεας στην αθηνα...
δεν τα εστειλε και χθες που ελεγε... τα νευρα μου ειναι στα ορια τους.... ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
θα ερθουν θα ερθουν μην κανεις ετσι.και μολις ερθουν θα σου κανουν και μωρακια.βρε μπας και κανει τιποτα αυτος και μας κρατηση τα μωρα και δεν εχουμε εγγονακια????????μετα τι θα τον κανουμε?????? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
δεν θα με ενοιαζε η αναμονη αλλα....
οταν λες το βραδυ τα στενλω για 5-6 μερες γινετε κουραστικο και προς το μαγαζι και προς εμενα... σημερα του το τονισα στο πετ σοπ, μη μας πει ξαφνικα τελειωσαν... και μου ειπε οχι ουτε μια στο εκατομυριο...
|
||||
|
||||
![]()
υπομονη...χμ χμ...οταν λεμε κατι για τις δυσκολιες της επαρχιας μερικοι μας λενε οτι μασουλαμε την ιδια καραμελα...
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
υπομονη κανω φιλε μου!! αλλα καταλαβενεις τα νευρα μου, οταν σου λενε αυριο θα τα εχετε, την αλλη μερα αυριο θα τα εχετε, την αλλη μερα αυριο θα τα εχετε... και στο τελος επιδη μου εχει τυχη μπορει κατι που το ειχε να σου πει μετα απο τοση αναμονη , ρε παιδια ηρθαν και τα πηραν... κι ας ειχες δωσει εσυ την παραγγελεια 10 μερες πριν... τελος παντον, λογικα σημερα θα ειναι εδω... μας ειπε και το καραβι που θα τα εβαζε ( καναμε προοδο...)
|
||||
|
||||
![]()
Υπομονη !!!Το καλο αργει να γινει
![]() Υ.Σ. Μην εβλεπε κανενα σιριαλ χθες, και ειχε ονοματα απο πλοια και σου ειπε κανενα κουτουρου ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα!! παιδια μετα απο τοση ταλαιπορια αναμονης τα μικρα μου ειναι εδω!!!
![]() ![]() ![]() και ειναι πανεμορφα... μονο που φοβηθηκαν λιγο μεχρι να μπουν στο σπιτι τους... τωρα καθονται ηρεμα σε μια γωνια.... μαλλον θα θελουν να με δειρουν...
|
|||
|
|||
![]()
Nα ρωτήσω κάτι εγκυκλοπαιδικά...Τα πτηνά πως σου τα έστειλαν?Μέσα σε τι εννοώ?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
και εχουν μεσα και φαγητο και νερο...
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ερωτηση για Α/Ο | nikolas87 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 25-09-07 07:57 |
Ερωτηση για Α/Ο! | Wizart | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 19-08-07 22:03 |
Ερωτηση για επιλογη φυτου(για μονομαχο) | mariah | Bettas | 13 | 31-01-07 13:00 |