|
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καπου πρεπει να πατησει ο βραχος...
Καλο ειναι να μη τον θαψουμε για τον λογο που ειπες. Για αυτο το λογο φτιαχνουμε ειδικες βασεις απο πλεξι ή eggcrate ή σωληνες PVC για τον στηριξουμε πανω τους. Μια αλλη λυση ειναι να βαλουμε σαν βαση πανω στον αραγωνιτη νεκρο βραχο και εκει πανω να βαλουμε τον ζωντανο.
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω γισ την βοηθεια!μου ελυσες αρκετες αποριες!
|
|
|||
|
|||
![]()
Ερώτηση ¶σχετου: Για το ξεκίνημα θαλασσινού λόγω κόστους μπορεί να γίνει σταδιακά (και μιλάω για αληθινό θαλασσινό).Δηλαδή σε πρώτη φάση να μπει το τριμμένο κοράλλι το ειδικό κεραμικό φίλτρο (αν δεν κάνω λάθος) & οι κυκλοφοριτές? Μπορεί να φιλοξενηθεί ψάρι αν στρωθεί το ενυδρείο με αυτές τις συνθήκες?
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν στηθουν με τη σωστη σειρα γινεται...
αλατονερο κυκλοφορητες και σκιμερ βραχος αραγωνιτης τεστακια ψαρακια ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εχω αλλη μια απορια...γινεται να βαλω πρωτα τον αραγωνιτη μετα να ριξω το αλατι και μετα τον βραχο??
|
|
|||
|
|||
![]()
Νερό, αλάτι, κυκλοφορία για να λιώσει καλά.
Έπειτα το υπόστρωμα και τέλος ο βράχος.
|
||||
|
||||
![]()
Εγω υπολογισα οτι το ενυδρειο μου ειναι 120 λιτρα καθαρα αν βαλω και τον αραγωνιτη και εχω αλατι για 120 λιτρα.πως να το κανω??να βαλω αλατι για 140 λιτρα??
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΘΕΛΩ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΕΙΑ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ!!! | Nikos! | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 1 | 08-09-08 12:38 |
Λεω να ξεκινησω Fish-only- Θελω τρελη βοηθεια | afrodite | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 6 | 11-06-08 13:53 |
να συνεχισω ή οχι?? | dinos99 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 03-06-08 07:28 |
αρχαριος....πως να αρχισω | geokourou | Greek Aquarist's Boards | 10 | 15-03-08 19:20 |
ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ REEF. ΒΟΗΘΕΙΑ! | giamaios | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 29 | 07-02-03 21:30 |