|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Κυριε Τολη,δεν ξερω ποσα καρπουζια χωραν κατω απο τη μασχαλη του καθενος,εγω αυτο που ξερω ειναι οτι οι μετρησεις του ενυδρειου μου ειναι σε επιθυμητα ορια ,εδω και εξι μηνες που τρεχει το ενυδρειο κανενα ψαρι δεν εχει αρρωστησει και φετος το καλοκαιρι εχω δυο γεννες,μια απο pseudotropheus lombardoi και μια απο pseydotropheous sp.acei.Και αφου το ενυδρειο κυλαει μια χαρα μεχρι τωρα χωρις καποιο προβλημα ,αν δημιουργηθει τοτε και μονο θα τα βγαλω.
Ας το δεχτουμε οτι εφτιαξα κατι διαφορετικο απο αυτα που λετε και κατα τη γνωμη μου και κατα τα αποτελεσματα εχει πετυχει.. φιλικα νικος.......................... ![]()
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
παρουσιαση νεο malawi | odin79 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 18 | 08-04-08 06:33 |
παρουσιαση 220L malawi mbuna | Giannis-malawi | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 26 | 18-01-08 13:27 |
Το πιο πιστο αντιγραφο βιοτοπου Malawi | mikenuke | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 10 | 23-04-07 16:48 |
steady(βιοτοπος malawi) | steady | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 34 | 21-02-07 23:14 |