|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
kai ELEγα ποιος θα καθαρισει και το δικο μου..................
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα.
Συγγνώμη που επαναφέρω ένα τόσο παλιό θέμα αλλά πραγματικά με έσωσε. Έχω το δαχτυλίδι και θα ετοιμαστώ για την αντικατάσταση στις επόμενες μέρες. Αντί για το σπρέυ μπορώ να χρησιμοποιήσω βαζελίνη για να λιπάνω το δαχτυλίδι πριν το βάλω πάνω στο priming; |
|
||||
|
||||
![]()
Πήρα ενα 2075 εχθές και είχε τα ίδια συμπτώματα.. Έβαλα την κεφαλή ολόκληρη σε νερό αο για μία ώρα και έστρωσε.. Στέγνωμα μετά και όλα οκ..
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εμένα έχει διαρροή και ανεβάζει νερό στο σώμα της κεφαλής και τρέχει από το καλώδιο. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Υπάρχει και αγνή;
|
|
|||
|
|||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
πολυ χρησιμο το thread ειδικα οταν εχεις πλημμυρισει πριν λιγες μερες απ το ιδιο φιλτρο!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
...ώχ!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Eheim professionell II 2028 σε 120 λιτρα. | ΑΝΤΩΝΗΣ1980 | Γλυκό νερό - Γενικά | 28 | 20-09-08 18:13 |
2028 eheim | water polo | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 04-06-08 11:27 |
Ερώτηση για Eheim 2028. | xaftel | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 13-02-08 21:51 |
EHEIM professionel II 2028 | parashos_ | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 19 | 12-01-08 20:25 |
eheim 2026 ή 2028 | harris | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 14 | 17-03-05 21:27 |