|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Εμενα δεν με ενοχλουν οι μαυριλες. Φαινονται σαν σκιες. Το φοντο σου ετσι οπως ειναι θα πηγαινε περισσοτερο σε ενα reef λογω του εντονου γαλαζιου. Για Μαλαουι θα προτιμουσα να το σκουρυνω λιγο. Αν το περασεις λιγο καφε η αραιο μαυρο θα παρει μια σκουρα γαλαζο πρασινη αποχρωση που θα "δεσει" καλυτερα με τις πετρες. Θα μπορουσες ακομα να το "ντεγκρανταρεις" ωστε να ειναι πιο σκουρο στη βαση και πιο φωτεινο προς την επιφανεια.
Εγω απλως σου δινω ιδεες ως ζωγραφος που ειμαι. Εσυ αποφασιζεις τι σου αρεσει. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρά είναι οι μαυρίλες και όταν μπουν στο νερό (πως θα το καταφέρεις αυτό ακριβώς?) θα δείξουν καλύτερα!
Πρόσεξε λίγο στην επεξεργασία μήπως έχει γίνει κάτι που θα αποβάλει τοξικά στο ενυδρείο σου.
|
||||
|
||||
![]()
και πως θα το καταφέρει αυτό???
|
||||
|
||||
![]()
τί, δεν κατάλαβες αυτό που έγραψες?
![]() ![]() ------------------------- για την ακρίβεια, εδώ τα λέει όλα ξεκάθαρα http://www.youtube.com/watch?v=_5Ng6GeF9mA Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη dizio : 15-09-08 στις 02:45 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Πω πωω!! Κουράστηκα μόνο και που το είδα
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ειναι μεγαλη ταλαιπωρια και ισως να κοστισει και περισσοτερο απο οτι θα κοστιζε να το αγορασεις ετοιμο (οπως της juwel το lime rock) ειδικα οταν μιλαμε για μικρα ενυδρεια οπως του φιλου που εκανε το βιντεο
αλλα εχει κανει πολυ καλη δουλεια |
|
||||
|
||||
![]()
Όντως, είναι όμορφο το τελικό αποτέλεσμα. Αλλά πιστεύω ότι δεν "κάνει" για ενυδρείο... Εγώ προσωπικά θα προτιμούσα κάτι πιο φυσικό.
|
|
||||
|
||||
![]()
εγώ λέω να το τσιμεντώσεις, θα δείξει πιο φυσικό. και πριν απο αυτό θα συμφωνήσς με τον orck ότι πρέπει να το γυαλοχαρτάρεις πρώτα
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|