|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλώς ήρθες!
Για το ροντάρισμα από μια άποψη καλώς έκανε βέβαια το κόστος ανέβηκε. Από την άλλη χωρίς κόντρες? Αν είναι τόσο σίγουρος, για τι πάχος τζαμιού μιλάμε?
|
||||
|
||||
![]()
μιλαμε για 6 χιλιοστα τζαμι,,,,αθτος λεει οτι θα ειναι ενταξι....τελος παντον εγω σκεφτομαι να βαλω κοντρες για να ειμαι σιγουρος
ευχαριστω |
|
||||
|
||||
![]()
τι ειναι οι κοντρες;
|
|||
|
|||
![]()
Με απλά λόγια φέτες τζαμιού που αναλαμβάνουν φορτία ώστε να μην κάνει κοιλιά το τζάμι του ενυδρείο και να μην ανοίξουν ενδεχομένως οι κολλήσεις.
Φίλε μου 6χιλιοστά μου φαίνεται σχεδόν σίγουρο ότι θα χρειαστεί κόντρες.. Περίμενε τους έμπειρους DIYers να σου πούνε την άποψη τους όμως.. |
|
||||
|
||||
![]()
για αυτές τις διαστάσεις που γράφεις θέλει τουλάχιστον 8αρι, αλλα εμείς βάζουμε 10αρι και κόντρες πάνω και κάτω, δεν είναι μόνο το μήκος αλλά και το ύψος 60cm με 6αρι ειμαι σχεδόν σίγουρος πως δεν θα αντέξει, βάλε κόντρες, στα λέω εμπειρικά γιατι ενός φίλου σε 80cm μήκος έκανε κοιλιά και μετά έβαλε κόντρες!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
καινουριο φιδι | NIKOL | ¶λλα ζώα | 27 | 06-06-10 17:07 |
ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΓΙΑ OSCAR | angelos7577 | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 19 | 01-11-08 14:27 |
καινουριο 2 εβδομαδον | alexx | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 11 | 10-05-08 13:49 |
δισκος θελει την βοηθεια σας! | oscar1 | Δίσκοι | 7 | 10-04-08 19:13 |
καινουργιος θελει βοηθεια!!!!! | thanasis76 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 19-09-07 22:05 |