|
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Αυτο που με χαλαει ειναι η εξωτερικη υπερχειληση και η αναπληρωση που ειναι λιγακι ακριβη (δες tunze osmolator).
πρεπει να μας πεις ομως και τι περιλαμβανει το sump για να το κρινουμε και αυτο... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Η υπερχείληση είναι εσωτερική! Την είδα στο κατάστημά τους!
Δεν ξέρω τι περιλαμβάνει το sump... Τα γράφω όπως μου τα έστειλαν με email. Tί εννοείς θα τα πούμε απο κοντά? ------------------------- Οι υπόλοιπες τιμές είναι καλές? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nikos1453 : 11-09-08 στις 22:28 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Χάσατε το ενδιαφέρον σας......?
Κρίμα, χρειάζομαι τις συμβουλές σας! |
|
||||
|
||||
![]()
Νικο για την τιμη του ενυδρειο και της βασης δε μπορω να εκφερω αποψη γιατι δεν το εχω δει απο κοντα να κρινω την ποιοτητα του.
Το clima δεν ξερω τι ειδους chiller ειναι ... πρεπει να μαθεις περισσοτερες πληροφοριες... Το καλο ειναι οτι η υπερχειληση ειναι εσωτερικη. Και για το σαμπ σε ρωτησα να μου πεις τι περιλαμβανει και δεν πηρα απαντηση. Οταν ειναι να ακουμπησεις τοσα λεφτα σε ενα ενυδρειο πρεπει να ψαχνεις και την παραμικρη λεπτομερεια γιατι ειναι κριμα να το πληρωσεις και να μη σου κανει στο τελος... Δωσε περισσοτερες πληροφοριες και εμεις εδω ειμαστε. ![]()
|
|||
|
|||
![]()
γειά σας και πάλι!!! με χάσατε για αρκετό καιρό αλλά πάλι είμαι εδώ.
παλεύω ακόμα να στείσω το ενυδρείο μου (πάντα μέσα από έτοιμες λύσεις) και πάω πολύ καλά.... περιμένω να το παραλάβω σε λίγες μέρες! πρέπει να σας πώ ότι απογοητεύτικα στην αρχή γιατί μάλλον στράφηκα σε λάθος ανθρώπους. δεν είχα την προσοχή ούτε την βοήθειά τους, με αγνοούσαν και δεν κατάλαβα ποτέ γιατί....!!? δεν πειράζει κάθε εμπόδιο για καλό δεν λένε? μολις ερθει θα ανεβάσω φωτό. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
νεο Θαλασσινο ενυδρειο | epinephelus | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 21 | 25-10-07 14:14 |
αποριες για νεο θαλασσινο | kazanasb | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 3 | 21-03-06 16:32 |
Θαλασσινο ενυδρειο | ozrica | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 7 | 07-03-06 03:45 |
Θαλασσινο Ενυδρειο | EYAKI | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 2 | 29-12-05 08:46 |