|
|
||||
|
||||
![]()
πεταμενες visionares στο βυρωνα???θελω και εγω
![]() δε μπορεις να βρεις 1,5 μετρακι :P να το βολεψεις μεσα?και σιγα σιγα το φτιαχνεις μωρε . καπακια νομιζω εχει το aquaristic.net και για βαση κατι θα βρεθει.εξω δε θα φαινεται τιποτα απο τι πρασινιλα που θα πιασει με το φυσικο φως.επισης εχω δει να γινεται θεμα εδω μεσα για το βαρος στα μπαλκονια.ψαχτο και αυτο. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πάντως αν δεν μπορέσεις να το κρατήσεις....εγώ έχω χώρο, ξέρεις.... ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Δεδομενου οτι δεν εχουμε πολλες μερες πολικες θερμοκρασιες προσωπικα θα εψαχνα ποια ψαρια μπορουν να ζησουν σε χαμηλες θερμοκρασιες και εναν τροπο να κρατησω το νερο πανω απο του 5 βαθμους κελσιου...
Βεβαια οταν χρειαστει να δουλεψει αυτο θα τραβαει αρκετο ρευμα αλλα πιστευω πως θα ειναι συνολο κανα μηνα το χρονο... (παιζει ρολο βεβαια και που ακριβως εισαι ποσο ψηλα ειναι το μπαλκονι κτλ...) (μπορεις και πλευρικα να το ντυσεις ωραια με ξυλο ωστε να περιορισεις την απολεια θερμοκρασιας ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Και απο πανω?
Δεν εχει καπακι, θελει και εκει θερμομονωση. Ασε που και το καλοκαιρι θα εχει προβληματα με τη θερμοκρασια.
|
|||
|
|||
![]()
Το ποιο βασικο ειναι να δεις αυτο που αναφερουν τα παιδια παραπανω, αν δηλαδη το μπαλκονι αντεχει το βαρος.
Απο εκει και περα σιγουρα το στησιμο δεν θα ειναι ευκολο (για τετοιο ενυδρειο και ολα να τα εχεις παιδευεσαι να το στησεις ποσο μαλλον οταν πρεπει να βρεις λυσεις στα θεματα που αναφερεις...) |
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω ρε Μητσο.παντως η λυση του chemical mac δεν μου ακουγεται κακη ρε παιδια.καλη, απλη και οικονομικη αν σκεφτει κανεις οτι θα μπουν χρυσοψαρα
|
|
||||
|
||||
![]()
Εχω κρατησει ολοκληρο χειμωνα γεννα απο σκαλαρια στο μπαλκονι σε carrefur 120 με 200 watt θερμαντηρα χωρις προβλημα. Το ενυδρειο μονωθηκε περιμετρικα με φελιζολ παχους 12cm. Μονο η βαση παρεμεινε οπως ηταν (αλλα καθοτι ξυλο και μετα πλαστικο με κενο αερα μια χαρα μονωση ηταν και αυτο.
Το μονο προβλημα ειναι οτι δεν βλεπεις τιποτε.. (και το να προσαρμοσεις φελιζολ σε κουρμπα θελει περισσοτερη τεχνη επισης..) |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσιαση Vision 450 | DiscusBoy | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 17-10-07 23:52 |
Juwel Vision 180 | DJK | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 08-08-05 15:26 |
Ποιος την εχει μεγαλυτερη ...? (δεξαμενη εννοω) | Tricky | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 05-03-05 02:25 |