|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ο φίλος από τη Αγγλία έχει πολλά μικρά pelvicachromis taeniatus bipindi από γέννα. Αν καταφέρω να βγάλω άκρη θα σας ενημερώσω ωστε να πάρουμε όλοι οι ενδιαφερόμενοι.
Απλά περιμένω αν κάποιος έχει κάνει κάτι παρόμοιο να μου πει πώς μπορεί να γίνει αυτή η αποστολή ψαριών και τι δυσκολίες έχει. |
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ναι τα έχω δει. Μάλιστα σε αυτόν τον τύπο έστειλα mail
|
|
||||
|
||||
![]()
Ωραίος
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εδώ φέρνουν ψάρια από Singapore και Κίνα ρε παιδιά...από αγγλία δεν θα μπορέσει? Τα βάζει στο αεροπλάνο και σε 3μιση ώρες είναι αθήνα. Πρέπει να τα βάλει σε συσκευασίες όπως έρχονται από άλλες μακρινές χώρες. Ας ρωτήσει ένα πετ-σοπ εκεί...ή να ρωτήσουμε εμείς εδώ κανένα...το πως τους στέλνουν ψάρια.
|
|
|||
|
|||
![]()
Για να στειλεις εμπορευμα ειναι πανευκολο.Θα τα στειλει μεσα σε φελιζολ.Οπως ακριβως ερχονται και τα ψαρια απο Σιγκαπουρη.Τα ψαρια δεν θα εχουν προβλημα.Τα μεταφορικα σκεφτομαι..
Παντως αν γινει παραγγελεια θα ηθελα και`γω καποια κομματια. |
|
||||
|
||||
![]()
Να που μαζευόμαστε σιγά σιγά. Για να δούμε τι θα βγεί?? Καλά πάμε πιστεύω.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σωστή εισαγωγή ψαριών στο ενυδρείο | ΜΑΝΩΛΗΣ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 16 | 02-06-08 17:01 |
Θάνατος ψαριών από ανοησία μου! | lucy | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 12-11-07 09:19 |
Θάνατος ψαριών μετά από αλλαγή νερού -SOS | Αλεξ | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 01-04-04 10:16 |