|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
διαβασε το ποστ 90 αυτου του θεματος..το τελευταιο της προηγουμενης σελιδας....κι εγω ακομη απορω τι εγινε....
|
||||
|
||||
![]()
το ενυδρειο μου ανακαινιζεται......ΔΕΝ ΞΑΝΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΥΠΟΣΤΡΩΜΑ..
σιγουρα ειχε και λιγη μπιχλα ο πυθμενας αλλα τα κομματια χωματος που ηταν κατω απο το χαλικι με το ξηλωμα των φυτων βγηκαν απο πανω.... ευτυχως σε λιγη ωρα το νερο καθαρισε....οποτε η νεα μορφη του ενυδρειου ειναι αυτη..... συντομα φωτο με τη νεα εμφανιση.... παρεπιπτοντως λογω ανακαινισης.. http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=27158
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ μου άρεσε άστο έτσι Βιοτοπικό
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
στρατηγε μου...τελειο δεν ειναι ετσι??? ο αμαζονιος μετα απο νεροποντη κα πλημμυρα....χα χα...
σταυρο εβαλα το ξυλο που σου αρεσε..... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εσένα σου άρεσε και άσε εμένα,δηλαδή στη φώτο είναι μέσα αλλά λογω νεροποντης δεν φαίνεται?
|
|
||||
|
||||
![]()
οχι οχι...αδειο ειναι ετσι με λιγο πογκοστεμον να επιπλεει......το διαμορφωσα αλλα θελω να κανω και λιγη καθαριοτητα αυριο πριν βγαλω φωτο....
υ.γ.περιμενω πογκοστεμον.... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Όχι οχι γιατι έγινε δάσος είπαμε στης 26 Οκτ μαζί με το άλλο,πιστεύω να βγεί πολύ πράμα γιατί άλλαξα και την ΜΗ απο πάνω τους και βλέπω να τρέχω και να μη προλαβαίνω χεχεχε.
|
|
||||
|
||||
![]()
εισαι τρελλος
![]() ![]() ![]() Rio Araca το εκανες το ενυδρειο, μες τη μπιχλα. http://www.youtube.com/watch?v=3MzqGWi6Nn8 ___
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
320L ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ | βασιλης βεροια | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 11 | 06-11-07 19:02 |
Το ενυδρειο μου προς το παρον | Katsanikakisxr | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 2 | 30-09-07 21:21 |
Μετά το καλό σας βρήκα να και το ενυδρειο μου. | MANOS74 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 16 | 24-05-07 12:34 |
aaaooll κοινωνικο | aaaooll | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 11 | 16-05-07 22:03 |