|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
λιγι βοηθεια ακομα.....που μπαινω και πως τις μεταφερω?
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
θα πατήσεις το post reply, και στην επάνω μπάρα με τα εικονίδια έχει ένα εικονίδιο με δύο βουναλάκια που αν αφήσεις λίγο το Mouse επάνω γράφει "Εισάγετε εικόνα".
απο κει και πέρα .. επιλέγεις την εικόνα που θες να ανεβάσεις και όλα γίνονται έυκολα και απλά .... περιμένουμε με ανυπομονησία ..
|
|||
|
|||
![]()
μου ζηταει διευθηνση URL.τι ειναι αυτο?
|
|
||||
|
||||
![]()
συγγνώμη λάθος δικό μου ..
Αυτό που σου είπα είναι για να εμφανίσει φώτο απο link .. Αφού λοιπόν πατήσεις το post reply πιο κάτω στο μόνιτορ σου θα δείς την καρτέλα για "πρόσθετες επιλογές". εκεί θα βρεις το κουμπί "διαχείριση συννημένων αρχείων". Θα το πατήσεις ... θα επιλέξεις τις φωτό που θες και θα τις ανεβάσεις πατώντας μετα το κουμπί "ανέβασμα".
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
που ειναι ? οεο ?
|
|
||||
|
||||
![]()
μπες στο προφιλ
τι διαστασεις εχει το ενυδρειο?αμα ο σκατοφαγος ειναι 2cm φαινεται πολυ στενο
|
|||
|
|||
![]()
πατας στο εικονιδιο μου και πατας μετα στο albums.εκει ειναι οεο!!
------------------------- 2,20x50x65υψος.οι φωτο ειναι απο κινητο. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη αλεκος : 09-09-08 στις 11:42 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
715 λιτρα μεικτα δλδ
κατι παραπανω απο τις φωτο δεν εχουμε να σου πουμε ασβεστολιθικα πετρωματα βλεπω που ανεβαζουν σκληροτητες γενικα χοντρο χαλικι και ψευτικα φυτα ρηξε μια ματια να δεις βιοτοπικα αμερικανικα και αφρικανικα να δεις πως θα πρεπε να ταν(βεβαια με ψαρια απο μια ηπειρο) και χωρις extra χρηματα για διακοσμιση αποτι εχει το δικο σου δεν καταλαβα ακομα τα χαμενα χρηματα που τα ριχνουμε
|
|||
|
|||
![]()
steady δεν υπαρχουν φυτα.............αφισα ειναι!!οι πετρες ειναι απο λιμνες και ποταμια.
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Ρε Αλεκο μου αφου σου αρεσει αυτο το χομπυ (θελω να πιστευω) τουλαχιστον, αφου εχεις που εχεις το ενυδρειο δες ποιο ειδος η ειδη θελεις να φιλοξενησεις. Μαθε για αυτα, δες τι χρειαζονται, παραμετρους νερου, διατροφη κλπ. Διαβασε, μαθε, γιατι ολα αυτα που ξερεις εναι ολα λαθος ασχετα αν εσυ τα βλεπεις ολα σωστα. Ολες αυτες οι απαντησεις που πηρες οι οποιες αλλες ηταν λιγο αποτομες και αλλες λιγο ειρωνικες, δεν σε προβληματισαν καθολου????? Δεν ειναι κακο να πεις ...ρε παιδια τα εκανα μανταρα (γιατι ολοι μας καποτε τα καναμε) μπορει καποιος να με βαλει στο σωστο δρομο και τοτε να δεις ποσοι θα σκιστουν να σε βοηθησουν. Κανε το πρωτο σωστο βημα εσυ......και θα δεις... ![]() Φτανει να το θελεις πραγματικα, πρωτα για σενα και μετα για τα ψαρια σου......
|
||||
|
||||
![]()
ου πολλου δεω χαριν, ω βουλη, τω κατηγορω....
|
||||
|
||||
![]()
τι λες τώρα?....πωω έγραψες Πάνο!!!
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Απ'το στόμα μου το πήρες!!
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
απο αυτα που διαβασα, μου εχει ερθει μια εντονη επιθυμια να κανω ενα ενυδρειο που να εχω θαλασσινα με γλυκου νερου ψαρια σε μια ντεμη κατασταση νερου.......
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΧΑΜΕΝΑ ΧΡΩΜΑΤΑ | octania246 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 12 | 07-09-07 11:04 |
και ενυδρεια φτιαχνουμε...περαστε | γαυρος | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 20 | 15-10-06 17:52 |
οποιος εχει παραγγειλει βαση σε μαραγκο ποσα χρηματα | maria-paok | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 15 | 21-01-05 20:49 |
αρωματικα χωρου και ενυδρεια??????????? | χρηστος παγκαλος | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 09-06-04 12:00 |