|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
τα κομματια ξυλου που εχω ειναι μεγαλα..εκανα μια δυο αποπειρες μα δε μου αρεσε το αποτελεσμα...ισως αργοτερα θα ξαναπροσπαθησω... οσο για την κοκκινη κυρια (με δυσκολευει το alternartheira και ουτε που τσεκαρω αν το γραφω σωστα ![]() τελος τα επιπεδα της μπλυξα τα εκανα με το εξης κλαδεμα...η μπλυξα ειναι stem plant (και δεν της φαινεται ![]() ------------------------- Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
σταυρο εκεινο το ξυλο πιανει απιστευτο χωρο...πρεπει να ξηλωσω ολο το γρασιδι...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Πάνος : 05-09-08 στις 00:24 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Mπραβο Πανο ! Καταπληκτικη αλλαγη και εξελιξη. Μου αρεσει πολυ. Μηπως παςγια ADA 2009 ?
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω!!! παω για...σπιτι μου!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
καλο χειμωνα, εςπιστρεψαμε στην εδρα μας λοιπων, πανο, πολι ομορφο το εκανες... τα δισκακια που ειχες μεσα τι εγιναν?
|
||||
|
||||
![]()
Α ρε Τάσο σε άλλο πλανήτη ήσουν τα δισκάκια έγιναν CD
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
διαβασε το ποστ 90 αυτου του θεματος..το τελευταιο της προηγουμενης σελιδας....κι εγω ακομη απορω τι εγινε....
|
||||
|
||||
![]()
το ενυδρειο μου ανακαινιζεται......ΔΕΝ ΞΑΝΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΥΠΟΣΤΡΩΜΑ..
σιγουρα ειχε και λιγη μπιχλα ο πυθμενας αλλα τα κομματια χωματος που ηταν κατω απο το χαλικι με το ξηλωμα των φυτων βγηκαν απο πανω.... ευτυχως σε λιγη ωρα το νερο καθαρισε....οποτε η νεα μορφη του ενυδρειου ειναι αυτη..... συντομα φωτο με τη νεα εμφανιση.... παρεπιπτοντως λογω ανακαινισης.. http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=27158
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ μου άρεσε άστο έτσι Βιοτοπικό
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
320L ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ | βασιλης βεροια | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 11 | 06-11-07 19:02 |
Το ενυδρειο μου προς το παρον | Katsanikakisxr | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 2 | 30-09-07 21:21 |
Μετά το καλό σας βρήκα να και το ενυδρειο μου. | MANOS74 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 16 | 24-05-07 12:34 |
aaaooll κοινωνικο | aaaooll | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 11 | 16-05-07 22:03 |