|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
δηλαδη αν το επισκευασω και το αφισω καμια εβδομαδα στο μπαλκονι με νερο δεν θα ειναι αξιοπιστο??
|
|
|||
|
|||
![]()
εαν γινει καλη δουλεια ναι θα ειναι μια χαρα
απλα σου αναφερα οτι εαν δεν γινει σωστα ισως να σου κοστισει συνολικα πολυ περισσοτερο απο το να πας και να αγορασεις νεο ενυδρειο (να σου ξεκαθαρισω οτι δεν εχω καμια ιδεα για τις κολησεις τζαμιων σε ενυδρεια) |
|
||||
|
||||
![]()
'Ενα ρετάλι (τοποθετημένο όπως οι κόντρες, από άκρη σε άκρη) λίγο φαρδύ με στρωμένη, κατάλληλα, σιλικόνη θα κάνει άριστη δουλειά. 'Εχω κι εγώ κάτι αντίστοιχο και έχει αντέξει ήδη πάνω από 10 χρόνια, έβγαλε σεισμούς (και αυτόν της Αθήνας) και συνεχίζει ακάθεκτο... Εξυπακούεται ότι δεν ακουμπάει το κρύσταλλο, γυμνό, στό έπιπλο-βάση του ενυδρείου... Θέλει όμως προσεκτική δουλειά.
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα, τελικα ειχα ενα ατυχημα και εσπασα και αλλο ενα τζαμι..το ξηλωσα ολο το καθαρισα πηρα τα τζαμια που ελειπαν σιλικονη και το κολλησα σημερα πιστευω να πηγαν ολα καλα ακολουθησα ολεσ τισ οδηγιες που βρηκα για την κολληση των τζαμιων..προσπαθησα να βαλω φοτο αλλα δεν μπορεσα..λοιπον ευχηθειτε μου καλη τυχη και αν υπαρχει καποιος διαφωτιστης να μου πει για τις κοντρες γιατι απο τα post δεν καταλαβα και πολλα...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
neos ston xwro | marios91 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 28-10-07 20:08 |