|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλώς όρισες .Πολύ καλή η προσπάθεια σου .
Τώρα, αν θες να κρατήσεις τα ψάρια σου και το χειμώνα θα πρέπει η λίμνη σου να έχει ελάχιστο βάθος τα 80εκ.Σε αυτήν την περίπτωση θερμοστάτες δεν θα χρειαστείς.Τα χρυσόψαρα και τα κόι είναι ψάρια κρύου νερού και μπορουν να αντέξουν χαμηλές θερμοκρασίες οχι όμως απότομες μεταβολές. Μια αντλία που να γυρίζει το νερό 2-3 φορες την ώρα, είναι αρκετή. Καλή συνέχεια. |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ όμορφη η λιμνούλα σου.
Αν την σκάψεις για να πάρει και το σωστό βάθος, δεν θα ξεκολάτε από δίπλα της χαζεύοντας τα ψαράκια.
|
||||
|
||||
![]()
Στην τελευταία φωτό αυτό που υπάρχει στην λιμνούλα είναι ...Καρπούζι???
Χωρίς να έχω εμπειρία από λίμνες θα έλεγα ότι θα πρέπει να προσέχεις τι πέφτει μέσα στο νερό και το επιβαρύνει. Καλή τύχη στην προσπάθεια σου. |
|
|||
|
|||
![]()
Το καρπούζι το έριξε η ανηψιά μου για να τα ταίσει. Μόλις το είδα μετά την φωτό το έβγαλα αμέσως.
Όμως καί τα χρυσόψαρα και το κόι έπεσαν με τα μούτρα στο καρπούζι τους άρεσε... ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
απλά ότι δεν θα φαγωθεί καλό είναι να βγει για να μην επιβαρύνει το νερό Υ.Γ. Όταν είχα γκαπάκια στην λίμνη μου μέχρι και σύκα και βερίκοκα τα τάιζα
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αρρώστησαν τα μονομαχάκια μου! | lucy | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 19 | 15-07-08 08:02 |
Μετά το καλό σας βρήκα να και το ενυδρειο μου. | MANOS74 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 16 | 24-05-07 12:34 |
Νέα χρήση του κεζάπ για το ενυδρείο | Strahos | Γλυκό νερό - Γενικά | 12 | 28-03-06 23:31 |
Χρήση RO και μετρήσεις νερού | gemini_str | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 29-12-04 03:16 |