|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Χτες το εφιαξα δεν προλαβα να βαλω ουτε γωνίες ουτε κοντρες.Mε 2 κοντρες πανω κατω και γωνίες καλα θα ειναι
|
|
||||
|
||||
![]()
Kαλή αρχή, φαντάζομαι το ευχαριστήθηκες
![]() Επρεπε ομως να βάλεις και τις κάτω κόντρες οσο η σιλικόνη ηταν φρέσκια, τώρα θα πρέπει να την καθαρίσης πριν τις βάλεις, Καλή συνέχεια ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
βάλε κόντρες να σαι σίγουρος, καλή επιτυχία!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Και εγω απο τον τιτλο που προσεξα νομισα οτι επροκειτο για ''Αναπαραγωγη''
![]() Καλη επιτυχια φιλε με το ''μωρο'' σου!!!
|
|||
|
|||
![]()
καλησπερα οραια δουλεια εκανες με το ενυδρειο σου και εγω κατι αναλογο εχω κανει βαλε ομως κοντρες γιατι πιστεψε με δεν τηα κρατησει μονο με σιλικονι την εχω πατησει
![]() ------------------------- αστα μου ανοιξε και ετρεχα και δεν εφτανα και φαντασου ειχα 3 απο απο της 4 γωνιες (δεν μας εφτασε η σιλικονι) ..... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thalia : 09-09-08 στις 18:34 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Τελικά το εκανα με 4 κοντρες πανω κατω και γωνίες,εφιαξα και το καπακι
Προστο παρον ειναι με δυσμενή μετάθεση από τον ταξιαρχο(μαμά) στην μπιλωτή του σπιτιού μου με κατι χρυσόψαρα |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μου έφεραν μωρά platies. Και τώρα τι κάνω; | lucy | Γλυκό νερό - Γενικά | 16 | 04-02-08 09:31 |
Το ενυδρειο μου προς το παρον | Katsanikakisxr | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 2 | 30-09-07 21:21 |
Μετά το καλό σας βρήκα να και το ενυδρειο μου. | MANOS74 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 16 | 24-05-07 12:34 |
Μωρά κριμπένσις | xaris1974 | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 7 | 24-05-06 10:32 |