|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ποσο τα πηρες τα nano? ![]() Ενα μεγαλο δεν χωραει σαν φοντο πχ? http://cgi.ebay.com/50-Grade-A-7-12-...hippingPayment
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Αυτά τα νάνο τα πήρα σε συσκευασία των 12 που είχε 5,60 και βάζεις ένα ανά 10 λίτρα νερό. Η ερώτηση μου είναι βασικά αν θα καταστραφούν στο νερό στις 3 βδομάδες και αν θα αφήσουν υπολείματα στον βυθό... |
|
||||
|
||||
![]()
Απαντησα ναι.
Θα σαπισουν, θελουν πεταμα οταν αρχισουν.
|
||||
|
||||
![]()
θα σαπισουν και δεν θελουν πεταμα εκτος αν σε ενοχλει στο ματι
τα σαπια μερη φυτων φυλλων κλπ ειναι μερος της διατροφης καποιων απιστο οπως και πολλων νανοκιχλιδων δυτικης αφρικης |
|
||||
|
||||
![]()
δεν σαπιζουν ακριβως αφου ειναι ξερα απλα διαλυονται στο νερο αλλο πραγμα να σαπισουν τοτε θα ηταν προβλημα μαλλον
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά ήθελα να πω κάτι εν μέρει σχετικό:
Διάβαζα για τα φύλλα μπανάνας πως: Θεραπεύουν το pop eye στους μονομάχους,βελτιώνουν το χρωματισμό τους, και γενικά κάνουν καλό στην υγεία τους χωρίς να μαυρίζουν το νερό. Λέω να τα δοκιμάσω. Ξέρετε τίποτα; Ακόμα θα αγοράσω indian almond leaves από το ebay και θέλω γνώμη για τις ποιότητες: Οικονομικά συμφέρει να πάρω "bulk" grade B ή C που ο πωλητής λέει πως απλά είναι σκισμένα ή με τρύπες. Έχει κανένας σας δοκιμάσει τέτοιες ποιότητες; |
|
||||
|
||||
![]()
Βάλε λινκ από τον ebayer να δούμε τι λέει
![]() Είχα αγοράσει πολύ καλά φύλλα στο παρελθόν αλλά δεν θυμάμαι το λινκ . |
|
|||
|
|||
![]()
Θα τα βάλω και θα δω αν μου αρέσει...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Almond leaves και guppys; | DimPas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 26-05-08 02:44 |
Indian Almond Leaves | Zorba_The_Freak | Bettas | 17 | 03-10-06 18:57 |