|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Σε ενυδρειο με ψαρια που δεν σηκωνουν αλατι (πχ cardinal tetra κλπ) τι γινεται? Απλα δεν βαζουμε αλατι?
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ και πάλι όλους. Τα φίλτρα δεν πλήθηκαν σε νερό ούτε και έχουν πληθεί ακόμα καθόλου. Νομίζω ότι έχω κάνει το μεγάλο λάθος να βάλω πολλά ψάρια μαζί σου ενυδρείο.
3 Μελανοταινίες, 1 Μαχαιρόψαρο και 1 Ελεφαντόψαρο, ένα μήνα μετά την αρχική λειτουργία του ενυδρείου και ενώ υπήρχαν τα υπόλοιπα ήδη μέσα. Θα σας ενημερώσω. Είναι εντυπωσιακή η ανταπόκριση σας πάντως δεν έχω λόγια. Ευχαριστώ πολύ!!!! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
παιδια αν διαβασετε εδω τι γραφει ο φιλος, φενετε οτι ειχε βαλει ψαρια πριν καν στρωσει το φιλτρο... οποτε απο βακτηριδια ειμαστε στη αρχη... γι αυτο και τα No2....
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εγώ στο δικό μου βάζω περισσότερο αλάτι (Κάτοικοι : Καρδινάλιου-Ροδόστομοι και Κορυντόρας) και δεν τα ενοχλέι καθόλου αρκεί να το το διαλύσεις πρώτα σε ένα ποτηράκι με νερό. |
|
|||
|
|||
![]()
Φίλοι μου θρίαμβος. Επιτέλους πήρα μετρήσεις που μπορώ να τις πω χωρίς να ντρέπομαι :
Αμμωνία 0,1-0,2 NO2 0,025-0,05 NO3 10 pH 7,6 Τώρα θα κοιτάξω να διώξω τα ψαράκια που περισσεύουν για να μην έχω άλλα προβλήματα. Ευχαριστώ όλους πάρα πολύ!!!! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θερμοκρασία νερού σε ενυδρείο γλυκού νερού | lacrimosa_ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 18 | 04-12-07 22:43 |
Κοράλλια και ενυδρείο γλυκού νερού | dream_gr | Αρχάριοι γλυκού νερού | 16 | 21-08-07 21:25 |
Κοράλι σε ενυδρείο γλυκού νερού | Mitsos | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 31-05-07 14:22 |
Νεο μέλος, νέο ενυδρείο γλυκού νερού. | andreasp | Αρχάριοι γλυκού νερού | 114 | 15-02-07 10:38 |
Πέτρες Θαλλάσης σε Ενυδρείο γλυκού νερού? | Tkagem | Γλυκό νερό - Γενικά | 16 | 13-07-06 14:29 |