|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
στις αλλαγες καποιο ακαταλληλο δοχειο?οτιδηποτε μπορει να ειναι
τα πειραζει και το ac στο αναπνευστικο ελπιζω να μην αναβεις ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Μήπως είχαν τα χέρια σου τίποτε ,κολώνια ,σαπούνι που δεν το είχες ξεπλύνει καλά κλπ.
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγω θα υποψιασθω περισσοτερο το ph μετρο σου οτι λεει οτι ναναι..
Εχεις καποιο τροπο να το τσεκαρεις? |
|
||||
|
||||
![]()
Φρεσκοκαλιμπαρισμενο ειναι..Το τσεκαρα και με ενα υγρο τεστ της σερα ναι μεν αλλα οκ!Το βγαζει η σερα στα 6.8 περιπου αποσο βλεπω το χρωμα.
Τωρα να ειχα βρωμοχερα...δεν νομιζω...Παντα φροντιζω να τα πλενω πριν ασχοληθω με το ενυδρειο.
|
||||
|
||||
![]()
Υπάρχει περιπτωση να σου εχει σκουριασει καμια βίδα από τα ανεμιστηρακια και να σταζει με την υγρασια μεσα ? (Λεω εγώ τώρα.....)
Καμια φορά παραμένουν μυστηριο κατι τετοιες υποθεσεις...... Βάλε καμια αεραντλια παντως...... και ας φαινεται απο τις μετρησεις σου οτι δεν χρειαζεται..... |
|
||||
|
||||
![]()
Για να βγηκαν τα σαλιγγαρια εξω παει το μυαλο μου στο βυθο.
Μυριζει χαλασμενο αυγο καθολου? Ειδες να βγαζει απο το βυθο καθολου μπουρμπουληθρες? Τι βυθο εχεις? (ειδος, υψος) Τον εξαερωνεις καθολου? (αν και τα σαλιγγαρια που εχεις αυτη τη δουλεια κανουν) Εκανες καμια μεταφυτευση γερη?
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γαριδες | Αλεξανδρος Κοντος | Γαρίδες | 5 | 16-10-08 23:06 |
γαριδες η .. | naupaktos84 | Ζωοτόκα | 13 | 02-12-07 22:20 |
γαριδες | rockxk | Γαρίδες | 10 | 16-11-07 18:52 |
γαριδες | τονυ | Γαρίδες | 1 | 15-08-07 16:48 |
γαριδες | deMetrIs | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 25-10-05 22:56 |