|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Για πηγαινε σε ενα τζαμα μηπως κολλησει ενα κομματι τζαμι (ρεταλι) πανω στο ραγισμα και σταματησει η διαρροη.
|
||||
|
||||
![]()
¶μα πάει σε τζαμά είναι προτιμότερο να του πεί να αλλάξει όλον τον πάτο παρά να κολλήσει τζάμι πάνω στο άλλο ..
θα το πληρώσει που θα το πληρώσει .. ας το κάνει σωστά . . ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Κολλημα γυαλιου απο πάνω....
Θεωρητικως ακουγεται ευκολο, και με προσοχή γινεται, ΑΛΛΑ αν ξεφυγει εστω και κατι ελαχιστο, και δεν πατησει καλα, κινδυνευει να σπασει και παλι. Η μονη σωστη λυση ειναι να ξεκολληθει και να ξανακολληθει απο την αρχή, κατι που σε ενυδρειο του εμποριου μπορει να γινεται , μπορει και οχι.. Βασικα εξαρταται απο το τροπο που εχει μονταριστει το καπακι. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
ευχαριστω παιδια θα ξεκινησω με μια επισκεψη σε εναν τζαμα να δω τι θα μου πει..εχετε να προτεινετε καποιον??? |
|
|||
|
|||
![]()
Αν γινει κολλημα γυαλιου (πατου) αλλα απο κατω με μπολικη συλικονη;
|
|
|||
|
|||
![]()
καλησπερα!!λοιπον τα νεα μου ειναι οτι εκατσα σιγα σιγα με ενα ξυραφι και αφαιρεσα τον πατο..μηπως υπαρχει κανενα κολπο για να αφαιρεσω την σιλικονη??με ξυσιμο με σπατουλα??
|
|
||||
|
||||
![]()
Επειδη το έχω κάνει μερικές φορές, το ξυραφάκι ξυρισματος (το παλιο) είναι νομίζω το καλύτερο.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
neos ston xwro | marios91 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 28-10-07 20:08 |