|
|
|||
|
|||
![]()
Alexinio,
Έχεις δίκιο το θέμα είναι πάντως ότι δεν υπήρχε η πρόθεση να το πληρώσουν. Αν νομίζεις ότι το μπόλι ειναι καλύτερο τότε θα αναζητήσω να βρω για να σωθούν και αυτά από ταλαιπωρία... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
το μπολι ειναι απαραιτητο τωρα.... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μετα απο εναμιση μηνα λειτουργιας, το φιλτρο πρεπει να εχει στρωσει (εκτος και αν εχεις κανει τιποτε ομορφιες..) Το πιο πιθανο ειναι οτι μπηκαν πολλα ψαρια μαζι και γιαυτο σηκωσε Νο2. Κοψε λιγο το ταισμα κανε και μερικες αλλαγες νερου και το φιλτρο θα αναλαβει τα υπολοιπα. Μια μετρηση αμμωνιας θα επιβεβαιωσει τις υποψιες μας.
|
|
|||
|
|||
![]()
Netblues σε ευχαριστώ για το μύνημα. Κι εγώ πιστεύω ότι έχει δίκιο γιατί μέχρι να μπουν οι 3 μελανοταινίες, το μαχαιρόψαρο και το ελεφαντόψαρο οι μετρήσεις ήταν οκ (όλα μηδέν μέχρι την εβδομάδα που μπήκαν τα καινούργια ψάρια). Δεν ξέρω βέβαια και πολλά. Προς το παρόν αλλάζω καθημερινά νερό και έχω κόψει από εχθές το τάισμα. Αύριο θα μετρήσω αμμωνία και θα σας ενημερώσω.
Ευχαριστώ. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θερμοκρασία νερού σε ενυδρείο γλυκού νερού | lacrimosa_ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 18 | 04-12-07 22:43 |
Κοράλλια και ενυδρείο γλυκού νερού | dream_gr | Αρχάριοι γλυκού νερού | 16 | 21-08-07 21:25 |
Κοράλι σε ενυδρείο γλυκού νερού | Mitsos | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 31-05-07 14:22 |
Νεο μέλος, νέο ενυδρείο γλυκού νερού. | andreasp | Αρχάριοι γλυκού νερού | 114 | 15-02-07 10:38 |
Πέτρες Θαλλάσης σε Ενυδρείο γλυκού νερού? | Tkagem | Γλυκό νερό - Γενικά | 16 | 13-07-06 14:29 |