|
|
||||
|
||||
![]()
τις ροζελες τις ειδα και ειναι κι αυτες πολυ ομορφες, αλλα και σε αυτες γραφει οτι ειναι παρα πολυ δυσκολο να ξεχωρισεις και να παρεις ζευγαρι...
παντος στα κακατιλ το λοφιο ειναι ολα τα λεφτα.... ![]() ![]() ------------------------- υπαρχει κανεις απο αθηνα που να εχει δει τα καρφουρ αυτα τα πλαστικα κλουβια??
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thanasis76 : 30-08-08 στις 20:50 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
τα cockatiel που λεγονται και quarrion ειναι το ειδος που συνδεει τους κακατουες (με χαρακτηριστικο το λοφιο) με τους parakeets (με χαρακτηριστικο τη μακρια ουρα) εχει και τα 2 χαρακτηριστικα..ανηκει ομως στους κακατουες..γιαυτο και η σκονη που βγαζουν και εμφανιζεται σε ολα τα πουλια της οικογενειας..
ειναι πραγματι αξιολατρευτα...ομως να ξερεις οτι θα υπαρχουν στιγμες που θα φωναζουν..και δεν ειναι ευχαριστο στο αυτι...να εισαι ετοιμος να το δεχτεις..ελαχιστα ειναι τα ειδη των παπαγαλων οπως καποιοι parakeets και οι ροζελες που εχουν σιγανη και μελωδικη φωνη... ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
δεν εχω προβλημα να φωναζουν... λατρευω τοσο πολυ τα ζωα που θα ηταν χαρα μου να εχω οσο πιο πολλα γινετε... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
σε αυτο συμφωνουμε...αλλα η οικογενεια τι λεει?? χα χα...
![]() δες κι αυτα.. http://www.aquatek.gr/vb/showthread....F3%EC%E1%F4%E1 http://www.aquatek.gr/vb/showthread....ht=maximillian
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
η οικογενεια δεν λεει τιποτα... γιατι εδω και 2 μηνες μενω μονος μου.... ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
τοτε μοναχος σου χορευε κι οσο θελεις πηδα!!!! γεμισε τον τοπο πουλια..αντε να κανουμε κι ανταλλαγες μετα...χε χε
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
οπως καταλαβενεις απο την ωρα , με εχουν πονεσει τα ματια μου... ![]() ![]() τελικα κατεληξα να παρω για αρχη cockatiel ![]() ![]() πες μου κατι που σκεφτομαι... να παρω πρωτα ενα αρσενικο να το εξημερωσω και μετα να παρω αλλα 2 θυληκα?? λες να μην τα δεχτει?? η να παρω απο την αρχη ενα ζευγαρι...?? κι αν παρω ενα αρσενικο και σε λιγους μηνες μετα παρω 1-2 θυληκα και τα βαλω μαζι του... τι μπορει να γινει?? αν οταν παρω τα θυληκα τα βαλω σε αλλο κλουβι και τα βλεπει απο μακρυα δεν θα τα ερωτευτει?? ολο κολπα σκεφτομαι ε?? και ξερεις γιατι?? γιατι θα μου αρεσε να μπορω να το βγαζω εκτος κλουβιου και να το εχω μαζι μου... τωρα αν δεν γινετε δεν θα τα χαλασουμε, θα παρω ενα ζευγαρι και οσο μπορεσω θα τα εξημερωσω... ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ερωτηση για Α/Ο | nikolas87 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 25-09-07 07:57 |
Ερωτηση για Α/Ο! | Wizart | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 19-08-07 22:03 |
Ερωτηση για επιλογη φυτου(για μονομαχο) | mariah | Bettas | 13 | 31-01-07 13:00 |