|
|
||||
|
||||
![]()
Χεχεχε… μα λέω και εγώ δεν διάβασε ?!?!? λοιπόν τα γκουραμι αν και μΆαρεσουν πολύ πρέπει να φύγουν το ξέρω… όσο για την λάμπα πήρα αυτό εδώ .
Το πρόβλημα είναι που θα μπει η λάμπα ! Μάλλον θα αφαιρέσω από το καπάκι το κουτί του ballast τις πρώτης λάμπας και στη θέση του να μπει η λάμπα. Τα 2 ballast θα είναι εξω |
|
||||
|
||||
![]()
ωραια...εχεις λοιπον στεγανα ακροφυσια.....κι εγω στη θεση σου το ιδιο θα εκανα...θα εβγαζα και τα 2 μπαλαστ απο εξω ωστε να εχω χωρο για 2 λαμπες μεσα η και περισσοτερες αν χρειαζοταν..
------------------------- αν δουλευεις νυχτα και την επομενη δε πιεις καφε ειδες τι παθαινεις?? ![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Πάνος : 27-08-08 στις 17:03 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Για να ζήσουν τα νέα σας χρυσόψαρα | Blanch | Χρυσόψαρα | 0 | 11-10-06 14:18 |
Νέα χρήση του κεζάπ για το ενυδρείο | Strahos | Γλυκό νερό - Γενικά | 12 | 28-03-06 23:31 |
Ενημέρωση για νέα μηνύματα και απαντήσεις | pani | Greek Aquarist's Boards | 36 | 13-07-05 12:54 |
Πρόταση για νέα κατηγορία. | Fonamstel | Greek Aquarist's Boards | 0 | 02-10-04 20:36 |