|
|
||||
|
||||
![]()
Βραχυπροθεσμα δεν θα υπαρξει προβλημα. ομως 45 λιτρα ειναι πολυ λιγα για ενυδρειο και θα πρεπει να συντηρειται υποδειγματικά... Τα sterbai ειναι σαφως πιο απαιτητικα απο τα aeneus. Γενικοτερα δεν ειναι τυχαιο οτι τα 60 λιτρα θεωρειται το μικροτερο πρακτικο μεγεθος για ενυδρεια...
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Όσο για την υποδειγματική συντήρηση , το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι αλλάζω νερό κάθε εβδομάδα ανελλιπώς, παρακολουθώ καθημερινά, δεν έχω άλγη , κλαδεύω τα φυτάκια μου, αλλά δεν χρησιμοποιώ CO2 , ούτε λιπάσματα, γιατί τα φυτά μου είναι "εύκολα" και αναπτύσονται πολύ καλά. Από την άλλη τα sterbai μου αρέσουν πάρα πολύ και δεν θα ήθελα βέβαια να έχω απώλειες... ![]() Δηλαδή στο ενυδρείο μου , που χωράει στημένο 45 λίτρα νερού , τι μπορώ να βάλω με ασφάλεια(εκτός από γκάπυ , που ήδη έχω , γεννήσανε , ξαναγεννήσανε και βαρέθηκα να χαρίζω...)? Μόνο ένα μονομάχο για να είναι βασιλιάς , που λέει και ένας φίλος? Δεν υπάρχει ελπίδα για τίποτ' άλλο? |
|
||||
|
||||
![]()
γκαπυ και κορυς δεν ειναι και ο καλυτερος συνδιασμος....
|
|
||||
|
||||
![]()
Όχι , μάλλον σε μπέρδεψα!
![]() Πριν βάλω τα sterbai , θα χάριζα τα τελευταία 6 αρσενικά γκαπάκια , που έχουν γεννηθεί όλα μέσα σε αυτό το ενυδρείο.Όπως προανέφερα το τόλμημα έχει να κάνει με 6 sterbai μόνο και μία γαρίδα amano σε αυτά τα λίτρα. Έχεις να προτείνεις κάτι καλύτερο? |
|
||||
|
||||
![]()
Σε 45 λιτρα ειναι λιγο ζορικα τα πραγματα......
Πάντως δεν θα προτεινα τα sterbai γιατί θεωρούνται απο τα πιο ευαισθητα κορυ.... Εγω να σκεφτεις εχω 6 σε 400 λιτρα..... |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι, αλλά εκεί έχεις και κάτι δίσκους.
Αυτούς μάλλον τους ξέχασες ε?????? ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Οι ανθρωποι με μεγαλη εμπειρια μερικες φορες ξεχνανε οτι απευθυνονται σε ανθρωπους με πολυ μικρη εμπειρια.
Και ασχετως αυτου, βλεπω μια ταση τελευταια να λιγοστευουμε τα λιτρα και να βαζουμε δισκους και σκληρες ταγκανικες σε λιτρα που ειναι απαγορευτικα. Ας το παρουμε ξανα αλλιως γιατι βρισκει. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Eνυδρειο διαστασεων 1,5Χ0,45Χ0,60 | imichal | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 16 | 01-07-08 14:56 |
Μεταφορά από 80 λίτρα σε 180 λίτρα | binational | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 25-10-06 23:04 |
Γέννα Corydoras Sterbai | caverman | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 21 | 31-07-06 12:03 |
Τάισμα Corydoras sterbai | pet | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 11 | 17-07-06 08:52 |
Corydoras Sterbai | Celda | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 5 | 15-04-06 19:05 |