|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ - Το σκέφτηκα το carrefour, άλλά διαβάζοντας τις διάφορες συζητήσεις του forum βλέπω ότι τα μαμίσια του φίλτρα, αντλία, κλπ ίσως δεν επαρκούν, όπως επίσης και ο φωτισμός. Σκέφτομαι το Juwel Rio 125 με τα ίδια λίτρα αλλά πιό "κοντό" (για αρκετά περισσότερα χρήματα βέβαια, αλλά αν είναι να αρχίσω τις "αναβαθμίσεις" στο Carrefour, μειώνεται αρκετά η διαφορά...).
|
|
||||
|
||||
![]()
Eγώ το έχω το 120άρι του καρφούρ, με ένα φίλτρο eheim 2213 και το μαμίσιο και το νερό είναι κρύσταλο. Βέβαια εγώ δεν έχω πρόβλημα με το φωτισμό ( έχω μέσα 1 πιράνχα ) ο οποίος όπως σωστά λες δεν είναι επαρκής για πολλά πολλά. Τώρα όσο για το juvel εκτός από ακριβότερο είναι και πολύ πολύ ανώτερο. Αν δεν έχεις πρόβλημα με την τιμή πάρε το Juvel με κλειστά μάτια.
ΦΙΛΙΚΑ - ΜΑΚΗΣ
|
||||
|
||||
![]()
Aν ξεκινήσεις με εύκολα φυτά και ζωοτόκα...μια χαρά θα είσαι.
|
|
||||
|
||||
![]()
Εννοείς με το ενυδρείο του Carrefour;
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Επειδή όπως είπες τώρα ξεκινάς (καλώς ήρθες) όσο κι αν πιστεύεις ότι έχεις καταλήξει κάπου...πίστεψε με δεν έχεις καταλήξει πουθενά
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Καλησπέρα σε όλους!!!-νέος στο χόμπυ | *ΙΧΘΥΣ* | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 05-04-07 15:48 |
Νέος Στο Χόμπυ! Υπομονή Και Καλή Διάθεση! Πολλές Ερωτήσεις! | DUKEMNUKEMgr | Γλυκό νερό - Γενικά | 29 | 14-01-05 12:12 |
Καινούριοι στο φόρουμ και στο χόμπυ, δείτε αυτό πριν απ'ολα! | Tolis | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 13-08-03 21:52 |