|
Χρυσόψαρα Ποικιλίες, σωστή διατήρηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Γιάννη μην ανησυχείς. Υπάρχουν πολλοί συνχομπίστες στην Αθήνα που μπορούν να σου δώσουν μπόλι από το δικό τους ενυδρείο και δεν θα έχεις πρόβλημα!
Ανάμενε τον εθελοντή αφού πεις σε ποιά περιοχή είσαι! ... και καλώς μας ήρθες!
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]()
Αλλαγές του νερού 20-30% με αποχλωριωμένο νερό ίδιας θερμοκρασίας κάθε
τρείς ημέρες είναι το καλύτερο που μπορεις να κάνεις ,για να μην "καεί" το ψάρι σου από την αμμωνία και τα επακόλουθα αυτής. Αν βρείς μπόλι μπορείς να μειώσεις τις αλλαγές σταδιακά,σε μία φορά την εβδομάδα.
(Ματθ., ζ΄, 12) ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη SOCRATIS : 21-08-08 στις 11:02 |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές. Η περιοχή μου είναι ¶νω Πατήσια, κοντά στο τέλος της Αχαρνών. Τώρα θα πάω να αγοράσω τεστ για το νερό και αυτό που αφαιρεί το χλώριο. Επίσης θα αγοράσω και μια ανούμπια, γιατί ένας φίλος μου είπε να δέσω προς το παρόν και μια ανούμπια στην πέτρα.
|
|
|||
|
|||
![]()
καλη αρχη φιλε μου με το χρυσοψαρο.ακολουθησε τις συμβουλες που σου δωσαν τα παιδια και ολα θα πανε μια χαρα.ριξε και λιγο απο ετοιμα βακτηρια που πουλανε στα pet shop,μηπως και επιταχυνεις το στρωσιμο.
ειχα και εγω ενα ενυδρειακι με χρυσοψαρο.ειναι πολυ ωραια ψαρακια.βαλε και αλλα φυτα,που δεν τα τρωει ομως,και θα ειναι μια χαρουλα. καλη συνεχεια!! |
|
|||
|
|||
![]()
Αν δεν εχεις βρει μπολι ακομα μπορω να σου δωσω εγω. Ειμαι κοντα στην αχαρχων κοντα στο σταθμο των κατω πατησιων (ησαπ).
Μιλαμε με ΡΜ για περισσοτερα. |
|
||||
|
||||
![]()
Καλώς ήρθες Γιάννη !!!
Μήν ανησυχείς εδώ είναι όλοι για να σου δώσουν τα φώτα τους....... Καλή αρχή !!!!! ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΦΥΤΑ ΣΕ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΜΕ ΧΡΥΣΟΨΑΡΑ..... | GVCHQ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 15-01-08 22:44 |
ΦΥΤΑ ΣΕ ΝΕΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ | Colector | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 11-09-07 16:12 |
στρωσημο με χρυσοψαρο σε 50λ | dinos99 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 07-09-07 12:52 |
ΦΥΤΑ...ΣΕ ΜΙΚΡΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ | yiannisnik | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 03-05-07 01:51 |
Sos Φυτα:αληθινα Ή Ψευτικα? | bakogiannisd | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 23-01-06 09:57 |