|
|
||||
|
||||
![]()
η ενσταση μου ηταν να στο να μη τα αφηνουμε μονα τους παιδια -σκυλια μαζι στον ιδιο χωρο και γενικα ατομα που δεν εχουν τη δυναμη να επιβληθουν στο ζωο.οχι στο οτι δε θα τα προστατεψει απο καποιον εισβολεα .
διαφωνηται σε αυτο? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ποτέ μου δεν είχα κάποιο πρόβλημα να αφήσω τα παιδιά μόνα τους με τα σκυλιά. Ήμουν σίγουρος ότι τίποτα δεν επρόκειτο να συμβεί. Τα σκυλιά μου εύκολα θα έδιναν και την ζωή τους για τα παιδιά. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
οσο και να ειμαστε σιγουροι για την αγαπη και την αφοσιωση τους θα πρεπει να μην ξεχναμε οτι δε μιλαμε τη γλωσσα των ζωων... και επειδη τα σκυλια λειτουργουν ιεραρχικα ας μην ξεχναμε επισης οτι σε μας δε θα επιτεθουν σαν αρχηγους της αγελης....αλλα ποσο σιγουρος ειναι καποιος που δεν εκπαιδευσε το σκυλο του οτι του εχει δωσει να καταλαβει πως τα παιδια του ειναι ανωτερα στην ιεραρχια απο τον σκυλο?? ακομη και σαν μελη της ιδιας αγελης αν ο σκυλος θεωρησει οτι ειναι ιεραρχικα ανωτερος θα διεκδικησει το φαγητο η μια θεση αναπαυσης ακομη και με επιθετικοτητα ..
|
||||
|
||||
![]()
Ελένη θα σου πω και εγώ την γνώμη μου μιας και ήμουν ιδιοκτήτης Rottweiler για 10 περίπου χρόνια.
Τα Rottweiler είναι πολύ κυριαρχικά σκυλιά δένονται πολύ με το αφεντικό τους αλλά όχι με τον υπόλοιπο κόσμο. Γι'αυτό αλώστε είναι και ιδανικά σκυλιά για σωματοφυλακή. Δεν συμπαθούν ιδιαίτερα τα παιδιά ούτε τα χάδια από ξένους. Πρέπει να είσαι μονίμως σε επιφυλακή όταν είσαι σε βόλτα μαζί τους. Επιβάλετε η συνεχείς εκπαίδευση γιατί έχει την τάση τα <<τεστάρει>> μονίμως το αφεντικό του για το ποιος μπορεί να επιβληθεί στον άλλο. Δεν είναι τυχαίο ότι ένα μη εκπαιδευμένο Rottweiler μπορεί να έχει ανεξέλεγκτη επιθετικότητα . Με λίγα λόγια είναι για άτομα που έχουν χρόνια εμπειρίας στα (μεγαλόσωμα) σκυλιά με ισχυρό χαρακτήρα. Αν θέλεις την γνώμη μου στην περίπτωσή σου ένα θηλυκό boxer θα ήταν ιδανικό. Ελπίζω να σε βοήθησα λίγο.
|
|||
|
|||
![]()
παρε ενα ελληνικο ποιμενικο θα εχεις ενα μεγαλο αρνι τη περισοτερη απο τη μερα και ενα αγριο θηριο τη νυχτα να φυλαει την αυλη σου. απο μεγεθως ειναι βεβαια λιγο μεγαλυτερα αλλα τρωνε λιγο για το μεγεθως τους. τρελενονται για ψωμι ζυμωμενο μονο με πιτουρο και γαλα.
|
|
||||
|
||||
![]()
ορεινο ποιμενικο με παιδια ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; αφου η κοπελα φενεται οτι δεν εχει εμπειρια θα παρει ενα σκυλι που ειναι απο μια κατηγορια πολλυ δυσκολη και τρομερα κυριαρχικη ;
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
να παρει ενα γιορκσαιρ τοτε
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ο μαριος εχει και ενα πινσερ και ολοκληρωνεται το δικανο
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|