|
|
||||
|
||||
![]()
ποις ηταν στο σπιτι οσο ελειπες?
![]()
|
||||
|
||||
![]()
ο καρχαριας μου!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() κανεις δεν ηταν.................
|
||||
|
||||
![]()
ρε παιδια ψωφησε μολις τωρα διχως καμια προειδοποιηση....θερμοκρασια καλη και η ταιστρα μια χαρα δουλευε....μηπως αγχωθηκε σημερα στο ταξιδι???το ειχα με λιγο νερο μεσα στο ενυδρειο....
------------------------- ποοοοοο πολυ στεναχωρεθηκα παιδια....ηταν το δευτερο μαλλον ψαρι μου και το πρωτο που μου ψοφησε ενω ηταν τοσο καιρο μαζι μου......κριμα....
Εκείνος που ποτέ δεν κάνει λάθη, ουδέποτε δοκίμασε κάτι καινούργιο. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη dr.geo : 31-08-08 στις 23:48 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Κρίμα... Ή απο το στρες του ταξιδιού ή από απότομη αύξηση της θερμοκρασίας (είχε ζέστη? μήπως το έβλεπε ο ήλιος κατά τη διάρκεια του ταξιδιού?) πήγε...
|
|
||||
|
||||
![]()
Έχω 2 αρσενικά μπλε, αν σ’ ενδιαφέρει το χρώμα να σου δώσω ένα (ή και τα δυο, για δόσιμο είναι άλλωστε!)
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]()
απο το στρες θα ηταν....απο ζεστη λιγο δυσκολα...ουτε ηλιο ειχε και κλιματιστικο δουλευε....λουσυ σε ευχαριστω πολυ αλλα δεν με προλαβες...αγορασα εναν εχτες...μπλε κουκλο...ο σιμος!!!!!
|
||||
|
||||
![]()
Να σου ζήσει!!!
![]()
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
νεος μονομαχος και αποριες | mao | Bettas | 8 | 06-02-08 16:59 |
Ενυδρειο μονομαχου... | imichal | Bettas | 1 | 26-11-07 01:06 |
ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΝΕΟΥ ΜΟΝΟΜΑΧΟΥ!!!(CROWNTAIL) | mariah | Bettas | 21 | 09-05-07 14:33 |
μονομαχος-γαριδες | alexinio | Bettas | 19 | 12-04-07 20:10 |
νεος μονομαχος.. φυσαλιδες | gwgw | Bettas | 34 | 28-06-06 13:18 |