|
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα!!
Μετα απο 3 μήνες λειτουργείας όλα κυλάνε πολύ καλά! Σας παρουσιάζω μερικές φωτογραφίες απο το ενυδρείο. Αυτή τη στιγμή έχει 1 blue tank, 1 fox face, 1 Brown Tang, 1 Golden Rainbowfish, 1 Cleaner Shrimp, 3 Turbo Snail και απο κοράλλια 1 Polyp (Green), 1 Sarcophyton sp, 1 fungia sp-pink, 1 Heliofungia, 1 Haliclona Sponge Blue, 1 Fancy Feather Duster (Tube Worms), 1 Coral Metallic, 1 Euphyllia Ancora green, 1 Tridacna Maxima, 1 Australian Sea Apple, 1 Green Striped Mushrooms. |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραίος ο Άρης!!!
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Άρη είσαι σε πολύ καλό δρόμο.
Μπορείς να προσθέτεις σιγά σιγά και άλλα κοράλλια. Από ψάρια όμως είσαι ήδη φουλ. Και ίσως χρειάζεται μια μικρή μετατροπή στο aquascaping, γιατί το βλέπω πολύ φλατ στην κορυφή.
|
|||
|
|||
![]()
Σας ευχαριστώ! Σίγουρα θέλω πολυ δρόμο ακόμα. Το μηλαράκι ίσως να μην ήταν τώρα για το ενυδρείο μου. Πάντως τα πάει πόλυ καλά! Ελπίζω να μην μου δημιουργήσει προβλήματα, εγω πάντως θα προσπαθήσω να μη του δημιουργήσω.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό που είπα για το μήλο δεν αφορά νέο ή παλιό ενυδρειο Άρη! Είναι απο τα ζώα που , κατα την γνώμη μου , θα πρέπει να αποφευγονται καθώς είναι τοξικά ακόμη και όταν στρεσσαριστούν
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Κριμα. Ειναι επικίνδυνο σαν την ανεμώνη δηλ.? Γιατι σκέφτομαι πολύ να βάλω. Θα φροντισω να μην στεσαριστεί αλλιώς
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Για τις ανεμώνες δεν είπε κανείς πως είναι τοξικές.Απλά επειδή κάνουν βόλτες (όπως και το μηλαράκι άλλωστε) υπάρχει ο κίνδυνος να τις ρουφήξει κανείς κυκλοφορητής και τότε αν δεν την προλάβεις θα αντιμετωπίσεις πρόβλημα αμμωνίας , δλδ θα είναι σαν να σου πέθανε ένα ψάρι του μεγεθους της!!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πέτρα λάβας | Fonamstel | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 22-09-04 09:00 |