|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα κι απο εμενα...
μπορω να οτι ειναι αρκετα ομορφο με περιθωρια βελτιωσης... και το λεω για τους εξης λογους... οι πετρες θα ηταν πιο ομορφα πιστευω να ηταν ενα ειδος... τα φυτα θα μπορουσες να βαλεις αληθινα εξαλου οι ανουμπιες εχουν ελαχιστες απαιτησεις και ειναι πολυ ευκολες.... και κατι τελευταιο, οι πετρες ειναι κολλημενες?? γιατι τις βλεπω να μην ειναι πολυ σταθερες... οτι ειπα ειναι φιλικα... παντος ειναι πολυ ομορφη προσπαθεια... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
εχεις πολλα ψαρια για 150 λιτρα, εγω θα εβαζα μονο labido ή maingano(1-3)
θα εβγαζα την πετρα δεξια που δεν ταιριαζει με τις υπολοιπες, οπως κ την αεροπετρα. Κατα τα αλλα μου αρεσει
|
||||
|
||||
![]()
Καλή αρχή!!
![]() Με την πρώτη ευκαιρία βγάλε τα πλέκο, γιατί δεν θα αντέξουν τελικά και είναι κρίμα. Νομίζω ότι σε παίρνει να βάλεις και άλλες πέτρες, ίσως λίγο πιο μικρές, και σε ύψος και σε μήκος για να κρύψεις την αερόπετρα. Οι κάτω πέτρες δείχνουν ότι ακουμπάνε στην άμμο αντί στο πάτο του ενυδρείου (κανονικά πρέπει να κάθονται σε φενιζόλ στο πάτο και όχι στην άμμο) και κάποιες άλλες σαν να είναι ασταθείς. Τo φίλτρο πάει στο πλάι αντί στην πλάτη? Καλή συνέχεια και περιμένουμε να δούμε τις βελτιώσεις σου ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
θα συμφωνησω οτι η πετρα δειχνει ασχετη, επισης θα εβγαζα τις μαιμου πετρες απο πισω και θα εβαζα μπλε χαρτονι
ασχετο, το θερμομετρακι σου αρεσε; τι αποκληση σου δινει εσενα; |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]()
οταν λεμε αποκλιση εννοουμε διαφορα με το αλλο θερμομετρο (η κοντρολλερ eliwell) που ενδεχωμενος να εχουμε
ειναι απο τους πρωτους κανονες να εχουμε πανω απο ενα θερμομετρο στο ενυδρειο μας στο δικο μου η διαφορα του με τα sera ακριβιας και τον eliwell ειναι περιπου 0,2°C |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αποτελεσμα αυτου ειναι οτι πολλες πετρες να ειναι ετοιμοροπες. Φαντασου μια μεγαλη πετρα νε σπαει σε μικροτερες και αυτες να εχουν ελαφρως λειανθει, αυτες ειναι οι καταλληλες πετρες. Πετρες που να εχουν εδρες, ωστε να δενουν με τις διπλα. Τωρα για τις κολλημενες πετρες εχω να πω οτι, δεν βαζουμε σιλικονη για να συγκρατησουμε δυο ετοιμοροπες πετρες, αλλα σε καλα στηριζομενες πετρες, για ακομη καλυτερη στηριξη. Εξαλλου ο ρολος της σιλικονης δεν ειναι να συγκρατει πετρες.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
125 λιτρα malawi! | strinzis | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 13 | 25-05-08 00:57 |
300 λιτρα malawi | grkts | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 4 | 23-02-08 22:25 |
120 λιτρα malawi αρχη | Mary-z | Malawi | 7 | 20-01-08 10:07 |
ΒΑΣΗ (RACK) 2 ΕΝΥΔΡΕΙΩΝ 150 ΛΙΤΡΑ ΑΠΟ ΝΤΕΞΙΟΝ | CHRIS4204 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 25 | 18-09-07 21:41 |
150 λιτρα για δισκους? | dracula7 | Δίσκοι | 12 | 22-11-05 00:57 |