|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
φιλε μου πολυ καλο φαινεται!
μπραβο σου! βεβαια εχεις περιθωρια βελτιωσης! η ενσταση μου αφορα τα pleco. δεν ταιριαζουν σε αυτες τις συνθηκες νερου αλλα ας περιμενουμε πιο εμπειρες γνωμες... απο διακοσμηση η πετρα στα δεξια λιγο δεν μου κολαει αλλα απτην αλλη κρυβει το φιλτρο κ σιγουρα σου αρεσει οποτε παω πασο!! keep walking!!! |
|
||||
|
||||
![]()
την πετρα στα δεξια την εχω κ επειδη μου αρεσει αλλα επειδη κρυβει το φιλτρο αλλα μολις ανοιξει ο ερμης θα παω μια βολτα να βαλω καμια αλλη πετρα σε αυτο σημειο!
|
|
||||
|
||||
![]()
Γεια σου chris7 , ωραιο ειναι το ενυδρειο σου θα συμφωνισω με τον antonis t83 και αλλο ενα που θα μπορουσες να μην φαινεται ειναι η αεροπετρα . Καλη συνεχεια !
![]()
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα κι απο εμενα...
μπορω να οτι ειναι αρκετα ομορφο με περιθωρια βελτιωσης... και το λεω για τους εξης λογους... οι πετρες θα ηταν πιο ομορφα πιστευω να ηταν ενα ειδος... τα φυτα θα μπορουσες να βαλεις αληθινα εξαλου οι ανουμπιες εχουν ελαχιστες απαιτησεις και ειναι πολυ ευκολες.... και κατι τελευταιο, οι πετρες ειναι κολλημενες?? γιατι τις βλεπω να μην ειναι πολυ σταθερες... οτι ειπα ειναι φιλικα... παντος ειναι πολυ ομορφη προσπαθεια... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
εχεις πολλα ψαρια για 150 λιτρα, εγω θα εβαζα μονο labido ή maingano(1-3)
θα εβγαζα την πετρα δεξια που δεν ταιριαζει με τις υπολοιπες, οπως κ την αεροπετρα. Κατα τα αλλα μου αρεσει
|
||||
|
||||
![]()
Καλή αρχή!!
![]() Με την πρώτη ευκαιρία βγάλε τα πλέκο, γιατί δεν θα αντέξουν τελικά και είναι κρίμα. Νομίζω ότι σε παίρνει να βάλεις και άλλες πέτρες, ίσως λίγο πιο μικρές, και σε ύψος και σε μήκος για να κρύψεις την αερόπετρα. Οι κάτω πέτρες δείχνουν ότι ακουμπάνε στην άμμο αντί στο πάτο του ενυδρείου (κανονικά πρέπει να κάθονται σε φενιζόλ στο πάτο και όχι στην άμμο) και κάποιες άλλες σαν να είναι ασταθείς. Τo φίλτρο πάει στο πλάι αντί στην πλάτη? Καλή συνέχεια και περιμένουμε να δούμε τις βελτιώσεις σου ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
125 λιτρα malawi! | strinzis | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 13 | 25-05-08 00:57 |
300 λιτρα malawi | grkts | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 4 | 23-02-08 22:25 |
120 λιτρα malawi αρχη | Mary-z | Malawi | 7 | 20-01-08 10:07 |
ΒΑΣΗ (RACK) 2 ΕΝΥΔΡΕΙΩΝ 150 ΛΙΤΡΑ ΑΠΟ ΝΤΕΞΙΟΝ | CHRIS4204 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 25 | 18-09-07 21:41 |
150 λιτρα για δισκους? | dracula7 | Δίσκοι | 12 | 22-11-05 00:57 |