|
|
||||
|
||||
![]()
Ρε Αντώνη μήπως δεν είναι μόνο από το στρές ή είναι και κάτι άλλο ( παράσιτο ή δεν ξέρω τι ). Άν έκανες καμιά θεραπεία ( εγώ δεν ξέρω από φαρμάκια ) λέω αν έτσι προληπτικά. Δεν το βάζεις σαν θέμα στις ασθένειες?
Δεν ξέρω τι άλλο να πω. Μακάρι να φάει
|
||||
|
||||
![]()
αν ειναι απο amazon exotic τοτε ειναι wild caught
εμαθες σε τι νερο ηταν πριν το βαλεις στο ενυδρειο σου; |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]()
παει το ψαρακι παιδια....
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κρίμα για το ψαρακι Αντώνη. Φαίνεται δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί στην αιχμαλωσια.....
Πάντως να σου την αλήθεια και εγώ είμαι κατά της διατηρησης τέτοιων ψαριών στα ενυδρεία μας.....Οσο και να τα περιποιηθούμε δεν μπορούμε σε καμια περιπτωση να τους δώσουμε συνθηκες όπως στο φυσικο τους περιβάλλον..... |
|
|||
|
|||
![]()
συμφωνω ως ενα σημειο με αυτα που λες.
για το συγκεκριμενο ψαρι δεν ξερω αν ηταν θεμα προσαρμογης. μπορει να ηταν αρρωστο. να ειχε κατι εσωτερικα κ γιαυτο να μην ετρωγε. πρεπει να εχει να φαει παραπανω απο ενα μηνα. αλλιως δεν εξηγηται. ισως ετυχε απλα κατι να μην παει καλα........ με την απορια θα μεινω..... |
|
|||
|
|||
![]()
-Κριμα....
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
εφτασε το co2 | paulos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 17-05-08 08:45 |
CO2 εφτασε στα 30bar | alan boy | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 10 | 17-07-07 10:13 |
Ασθενεια σε μολλυ | xaris1974 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 07-02-06 23:31 |
Γεννα Απο Μολλυ | pchrisovergis | Ζωοτόκα | 1 | 09-10-05 21:36 |
ΜΟΛΙΣ ΓΕΝΝΗΣΕ!!!!!! | hlias | Αναπαραγωγή | 7 | 09-02-05 15:17 |