|
|
|||
|
|||
![]()
Δυστηχως ναι ειναι λιγο δυσκολο να φωτογραφησω αυτη την στιγμη αλλα.......
ειναι dangerous παιδια???????? το ονομα του Hypselodoris infucata |
|
|||
|
|||
![]()
Να κάνει που κακό?
Τι έχεις μέσα στο ενυδρείο? Παλιά είχα βάλει και εγώ σε ένα Μεσογειακό που είχα για λίγους μήνες και δεν παρατήρησα κάτι ανησυχητικό...
|
|||
|
|||
![]()
saruman για τον συγκεκριμένο γυμνοσάλιαγκα δεν υπάρχουν και πολλές πληροφορίες γιατί σχετικά πρόσφατα άρχισε να μελετήτε. προέρχετε από ινδονησίες, πέρασε στην ερυθρά θάλασσα και από την διώρυγα του Σουέζ στην μεσόγειο. Επίσης συναντάτε και στην Αυστραλία. Δεν είναι σίγουροι για τις διατροφικές του συνήθειες αλλά πιθανό να τρέφετε με σφουγγάρια Dysidea.
Ψάξε λίγο να βρεις πληροφορίες αν είναι τοξικό. Οι πλείστοι γυμνοσάλιαγκες έχουν έντονα χρώματα που υποδηλώνουν τοξικότητα. Όταν τα πειράξουν ψάρια ή ψοφήσουν ελευθερούν τις τοξίνες στο νερό και σκοτώνουν τα πλείστα ζώα στα ενυδρεία. Γι'αυτό και αποφεύγονται στα ενυδρεία, όχι γιατί δεν μπορούν να ζήσουν αλλά γιατί τρέφονται με σφουγγάρια ίσως και κοράλλια και γιατί μπορεί να σου σκοτώσουν όλο το ενυδρείο. |
|
||||
|
||||
![]()
Στη ζωοφιλία στην αλεξ/πόλη φέρνει από όλα αυτά τα είδη τα έχω δει τα περισσοότερα.Είναι σίγουρο ότι δεν κανουνε για ενυδρεία η ότι δεν ζούνε?
|
|
|||
|
|||
![]()
Υπάρχουν είδη που κάνουν. Απλά μελέτα καλά πριν αγοράσεις ένα για να μην έχεις προβλήματα μετά.
|
|
||||
|
||||
![]()
ειδα κι εγω χθες αλεκο στο ιδιο μαγαζι!
|
|