|
||||
|
||||
![]()
καλως ηρθες!!!
ξεκινησες οπως πολλοι απο εμας!!! και σου αξιζουν συγχαρητηρια για την προσπαθεια σου να διορθωσεις τα εν αγνοια λαθη σου και να προμηθευσεις στα ψαρακια σου και δευτερο μεγαλυτερο ενυδρειο... το πορτοκαλι ψαρι στη 2η φωτο ειναι οντως γκουραμι αλλα αυτο που ειχες κυκλωσει στην 3η φωτο δε μπορω να το διακρινω... ηδη ξερεις οτι ειναι πολυ σημαντικο να διαβασεις εδω μεσα και να βρεις τις πληροφοριες που θες....αν εξασφαλισεις στα ψαρια σου αυτα που χρειαζονται μη σε ανησυχει για το τι περασανε..οι σωστες συνθηκες διαβιωσης θα ειναι η μεγαλυτερη τους ανακουφιση.. ![]()
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πως μπορω να καταλαβω αν το guppy μου ειναι εγκυος??? ΑΡΧΑΡΙΟΣ | ob-la-di | Ζωοτόκα | 8 | 22-04-07 22:16 |
Πως μπορω να καταλαβω αν το molly μου ειναι εγκυος??? ΑΡΧΑΡΙΟΣ | ob-la-di | Ζωοτόκα | 1 | 22-04-07 14:44 |
και εγω προβληματα με φυτα !! | goldmary | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 41 | 28-03-05 16:09 |
ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ | AHTRAM | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 01-10-04 17:35 |