|
|
|||
|
|||
![]()
Ειναι 100% ζευγαρι το εχω δει απο τα αναπαραγωγικα οργανα.Οσο για τα χτυπηματα τα εχω ξαναδει σε τετοια ενταση τα οποια ειχαν γεννησει αργοτερα.Οποτε...?
|
|
||||
|
||||
![]()
Εάν έχει προηγηθεί αποτυχημένη γέννα δεν αποκλείεται να θεωρεί ο αρσενικός ως υπεύθυνη την θυληκιά και να την...
![]() ![]() Ίσως αν γινόταν μια αναδιάταξη στο διάκοσμο να τους αποσπούσε την προσοχή για λίγο και να γλύτωνες τις αψημαχίες... πάντα καλά, Caverman |
|
|||
|
|||
![]()
Κωστα καλησπερα
Να διευκρινησω οτι παρομοιο εντασης ξυλο ειχε πεσει σε αλλο ζευγαρι που ειχα παλαια.Στο συγκεκριμενο δεν εχει υπαρξει γεννα...ακομα.Θα κοιταξω να εφαρμοσω την δευτερη επιλογη με την αναδιαταξη και βλεπουμε. Ευχαριστω πολυ |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα σας
Μετα απο δυο μερες και ενω εχω αλλαξει λιγο το aquascape το ξυλο παραμενει αμειωτο.Η μονη περιπτωση που δεν εχει ![]() ![]() Ειπαμε κιχλιδες....αλλα αυτο παραπαει ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
τον αρσενικο βγαλε καλυτερα και ξαναλλαξε τον διακοσμο
... αλλα τι σου λεω αφου εσενα δεν σου αρεσουν τα νοτιοαμερικανικα ... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Οσο για την αγαπη μου για τα νοτιοαμερικανικα ειναι δεδομενη ![]() ![]() ![]() Ευχαριστω πολυ |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
γεννα σκαλαρια | kanarini | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 6 | 19-07-08 14:26 |
Γεννα-Σκαλαρια | maikl | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 3 | 03-05-08 19:25 |
Συμπεριφορα σε σκαλαρια μετα την εκκολαψη | Μικρος | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 6 | 04-05-07 23:30 |
ΓΕΝΝΑ Σκαλαρια !!! | Stilatos | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 23-01-07 02:53 |
ΑΝΑΓΝΩΡΗΣΗ ΓΚΑΠΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑ | ΣΑΡΚΙΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ | Ζωοτόκα | 3 | 13-12-04 13:22 |