|
|
||||
|
||||
![]()
Τελικά μετά από αρκετή σκέψη, και λαμβάνοντας υπόψη το σχόλιο ποιο εμπείρων (alexinio), έχω δυο η τρεις συνθέσεις ψαριών που μου άρεσαν για το 60αρι τις οποίες παραθέτω για τα σχόλια και τις συμβουλές σας:
1. guppy - 3-4 θύλακα + 1 αρσενικό ή 2. Krib 1 θύλακο + 1 αρσενικό ή 3. gourami (Opaline ή Dwarf) 1 θύλακο + 1 αρσενικό Τα guppy μΆ αρέσουν απλώς φοβάμαι τις γέννες λόγο ότι δεν έχω αρκετό χώρο για πολλές γέννες και μικρά. Τα Κrib μΆ άρεσαν γιατί είναι αρκετά ποιο μεγάλα και θα «φαίνονται» συν ότι δεν έχεις τον φόβο ότι θα φάνε τα μικρά τους σε περίπτωση γέννας. Τα gourami είναι πολύ εντυπωσιακά και αρκετά μεγάλα ώστε να μην χάνονται που είναι μόνο δυο στο 60αρι, αλλά φοβάμαι ότι δεν είναι ψάρια εύκολα για αρχάριο. Περιμένω τις συμβουλές σας. |
|
||||
|
||||
![]()
για τα γκαπι,εχεις δικιο.
για τα κριμπς χρειαζεται περισσοτερη εμπειρια απο το χομπιστα λογω λιτρων,αρα..... για τα γκουραμια...μαλλον οχι. συμπερασμα. βρες αλλα ψαρακια για το 60ρι σου.....υπαρχουν επιλογες. |
|
||||
|
||||
![]()
Ολοι αυτο λενε ".υπαρχουν επιλογες" ποιες ειναι αυτες; ψαχνω, διαβαζω ( ουτε για πτυχειο να εδινα).
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
βοήθεια... | KOKOBAS | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 31-05-08 20:18 |
Βοήθεια | vouros | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 26-03-07 16:07 |
Βοήθεια | vouros | Αρχάριοι γλυκού νερού | 19 | 26-02-07 22:44 |
βοήθεια | guppies_2 | Ζωοτόκα | 30 | 29-01-07 21:28 |
Βοήθεια !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | filippas | Malawi | 13 | 16-06-04 22:00 |