|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Σ'ευχαριστώ για την άμεση απάντηση σου! Ο φωτισμός με απασχολεί επίσης και έχω απορίες. Είναι καιρός να αλλάξω τις λάμπες (το καπάκι έχει υποδοχή για 2) και έχω ψιλοχαθεί. Αυτή τη στιγμή έχω 2 τις JBL (1 για φυτά και 1 κανονική) 25W 75cm. Έχω δει σε petshop κάποια ενυδρεία που μου αρέσει πολύ ο φωτισμός τους και ρωτώντας μου είπαν ότι έχουν μία λευκή και μία μπλε λάμπα μέσα. Είναι συνήθως θαλασσινά. Μπορώ να βάλω κάτι τέτοιο σε γλυκού νερού? Επίσης έχω παρατηρήσει ότι οι λάμπες στα petshop είναι πανάκριβες (πάνω απο 20 ευρώ η μία). Να αγοράσω από μαγαζί ηλεκτρολογικού υλικού? Πρέπει να ζητήσω κάτι συγκεκριμένο??Τι μου προτείνεται για τις λάμπες γενικότερα??
Ελπίζω να μην γίνομαι κουραστικός.... ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συχνότητα αλλαγών νερού! | xontros | Γλυκό νερό - Γενικά | 14 | 07-02-08 23:25 |
Τα φίλτρα αχρηστεύουν τα λιπάσματα? | Γιώργος06 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 25-01-08 13:07 |
Συχνότητα αλλαγών του νερού, NO3 | bluetiger | Γλυκό νερό - Γενικά | 17 | 05-02-06 21:33 |
Λέω να δοκιμασω την τυχη μου....με φυτά. | GFON | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 02-03-05 11:52 |
Τι παιζει με τα cyrtocara moori μου;;; | Entreri1221 | Malawi | 4 | 23-02-03 01:30 |