|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
να συνεχίσω με το αλάτι 0,25% ? ή να το αυξήσω σε 0,3% ?
|
|
||||
|
||||
![]()
Θα έλεγα να συνεχίσεις να ρίχνεις την ίδια ποσότητα αλατιού.
Επίσης, στην θέση σου θα έκανα προληπτικά μία θεραπεία με melafix, για την περίπτωση που έχουμε να κάνουμε μα ενδοπαράσιτο.
|
||||
|
||||
![]()
Ειχα αλλο ενα θανατο. Αυτη τη φορά υπήρχε και αποχρωματισμος του ψαριου.... ειχε ξεθωριασει 2 μερες πριν και λίγο πριν το τελος ειχε και προβλημα πλευσης. Ειχε κατσει κατω στην αμμο λιγο πριν το τελος ......
Πιο φαρμακο θεωρειται πιο καλο για ενδοπαρασητο και εσωτερικη βακτηριακη μολυνση? Ξαναθυμίζω οτι έχω ηδη δοκιμασει αλατι σε αναλογια 0,3% καθως και μελαφιξ....... Το καταστημα (αυτη τη στιγμη δηλ.εχω στο σπίτι) διαθετει : AKRYFLAWINA της TROPICAL GENERAL TONIC της TETRA TREMAZOL της SERA τα φωτα σας παρακαλώ !!! |
|
||||
|
||||
![]()
Τι αλάτι ρίχνεις Ηλία και τι ποσότητα σε βάρος; μήπως το παρακάνεις;
sorry αλλά δεν καταλαβαίνω τα ποσοστά έτσι που τα γράφεις. |
|
||||
|
||||
![]()
Μανο αλατι της api.......
Για καθε λιτρο νερού μπαινει 2,5 γραμ. αλάτι...... ------------------------- κανεις? ![]() ------------------------- sera med Professional Flagellol μηπώς ? Βλέπω οτι "απομακρύνει με ασφάλεια και αξιοπιστία όλα τα παράσιτα του εντερικού συστήματος των ψαριών, αλλά και όλα τα στάδια πριν την εκκόλαψη (κύστες). " Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη imichal : 12-08-08 στις 16:59 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Για δες και αυτό ! http://www.drsfostersmith.com/produc...fm?pcatid=4827
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Για δειτε μερικες φωτο.....
Εχουν πεταξει αυτο..... |
|
||||
|
||||
![]()
Το αυτό μου μοιάζει με πληγή - ξύσιμο - μέχρι και fungus.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μπουκωμένο Maingano | lingistis | Malawi | 7 | 05-08-08 11:58 |
Melanochromis cyaneorhabdos " maingano " | odin79 | Malawi | 7 | 27-03-08 21:02 |
Melanochromis maingano ή demasoni?? | Giannis-malawi | Malawi | 2 | 02-05-07 13:24 |
θανατος Apistogramma | Apostolis | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 1 | 16-02-05 01:17 |
ΘΑΝΑΤΟΣ | newfish | Malawi | 0 | 23-12-02 17:33 |